Cabernet Sauvignon 2019, La Villette
239 Kč
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz
86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery.
Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.
Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.
DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C
DEKANTACE:
Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.
PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA:
Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.
Slevové kupóny a slevy na alkohol
- Slevové kupóny a slevy na alkohol
- Trvalá sleva 5% na nákup
- Doprava zdarma při objednávce nad 1500 Kč
Popis
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz
86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery.
Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.
Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.
DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C
DEKANTACE:
Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.
PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA:
Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.
Další informace
Země původu | |
---|---|
Odrůda | |
Vinařská oblast | |
Hodnocení | |
Obsah cukru |