Zobrazen 1. – 16. z 136 výsledků

  • 1 + 1 Cuvée pozdní sběr 2013

    634 

    Hrozny odrůdy Aurelius z Vinselektu Michlovský jsou vypěstovány na trati Trkmanská hora. Hrozny odrůdy Sauvignon od Františka Mádla byly vypěstovány na viniční trati Pod Belegrady ve Velkých Bílovicích. Lahvově zralý buket s projevem zavařených žlutomasých broskví a zelených rynglí s větvičkou citronového tymiánu přechází do plné kořenité chuti s výraznou stopou dlouhodobého zrání v sudu, robustní texturou a pikantními kyselinami v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně zralá, ovocná, kořenitá. Chuť plná, dlouhá, pevná kyselina. Doporučujeme k grilované ryby, krevety.

  • Alibernet pozdní sběr 2019 barrique

    352 

    Buket sušených černých třešní a kouřových švestek doprovází višně v čokoládě s pečenými povidly. Chuť vína je plná a dlouhá. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně červené třešně, švestky, povidla. Chuť višně v čokoládě, dlouhá, plná, elegantní. Doporučujeme k jehněčí panenka,kančí soté.

  • André pozdní sběr barrique 2017

    281 

    Osobitý buket zavařené aronie s ostružinami doprovází strukturované hroznové taniny se sušenou švestkou v černé čokoládě a elagotaninovým dotekem francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně zavařené aronie, zralé ostružiny. Chuť strukturované taniny, sušené švestky v hořké. Doporučujeme k panenka z divočáka se šípkovou omáčkou.

  • Aurelius pozdní sběr barrique 2018

    281 

    Lahvově zralý buket kompotovaného ovoce doprovází sušené bylinky s propolisovým závěrem. V chuti je víno plné kořenité s elegancí francouzského dubu v závěru. Víno kvasilo a zrálo na jemných kvasničních kalech ve velkém sudu z francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kompotované ovoce, sušené bylinky, propolis. Chuť plná, kořenitá, elegantní. Doporučujeme k kozí sýr, mořský ďas, králičí ledvinky.

  • Aurelius pozdní sběr barrique 2018

    281 

    Lahvově zralý buket kompotovaného ovoce doprovází sušené bylinky s propolisovým závěrem. V chuti je víno plné kořenité s elegancí francouzského dubu v závěru. Víno kvasilo a zrálo na jemných kvasničních kalech ve velkém sudu z francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kompotované ovoce, sušené bylinky, propolis. Chuť plná, kořenitá, elegantní. Doporučujeme k kozí sýr, mořský ďas, králičí ledvinky.

  • Cabernet Moravia pozdní sběr 2018

    198 

    Cabernet Moravia vyšlechtil Lubomír Glos zkřížením Cabernet Franc a Zweigeltrebe, z nichž si zachoval to nejlepší. Sametová vůně vyzrálého drobného černého ovoce, višní či sušených plodů je doplněna o kořeněné tóny skořice. Chuť je intenzivní, vyvážená s jemnými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně lesní ovoce, sušené višně, povidla. Chuť harmonická, strukturované taniny, elegantní. Doporučujeme k teriny, jehněčí, sýry s dvojí plísní.

  • Cabernet Sauvignon 2018 pozdní sběr

    387 

    Buket sušených švestek, transformovaných ostružin a černého rybízu doplňují v chuti strukturované odrůdové taniny a výrazné toastování francouzských dubových sudů s pralinkou z černé čokolády v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně buket sušených švestek ,ostružin a černého ry. Chuť ostružiny a černéhý rybíz. Doporučujeme k ke zvěřinovým terinám s tymiánem, nebo jelení.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2016

    366 

    Vynikající Cabernet Sauvignon zrající na barikových sudech z francouzského dubu s významnou účastí nových sudů. Projev tohoto vína je vrstevnatý s tóny sušených švestek, ostružin a černého rybízu, v chuti doplněných o bohatě strukturované taniny, v závěru výrazně hořká čokoláda. Perfektně doplní zvěřinové paštiky s tymiánem, jelení sous-vide medailonky na mandlích s bramborovým pyré nebo T-bone steak. Velmi dobře si rozumí také se sýry s dvojí plísní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně sušené švestky, ostružiny, černý rybíz. Chuť bohatá, strukturované taniny, hořká čokoláda. Doporučujeme k zvěřinové paštiky, jelení sous-vide, steaky.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr barrique 2015

    352 

    Mazlivý Cabernet Sauvignon s typickým černorybízovým projevem, který je podpořen tóny zralých ostružin. Líbezná a vrstevnatá chuť přechází od ovocného projevu až k hořké čokoládě s nádechem toastovosti. Výborná perzistence. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně marmeláda z tmavých lesních plodů. Chuť ostružinovo-čokoládová musli tyčinka. Doporučujeme k pečenému hřbetu s glazovanou mrkví a fr.bramb.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr barrique 2018

    352 

    Buket sušených švestek, transformovaných ostružin a černého rybízu doplňují v chuti strukturované odrůdové taniny a výrazné toastování francouzských dubových sudů s pralinkou z černé čokolády v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně buket sušených švestek, ostružin a černého ry. Chuť pralinka z černé čokolády v závěru.. Doporučujeme k ke zvěřinovým terinám s tymiánem, nebo jelení.

  • Carmenére pozdní sběr barrique 2016

    352 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého lesního ovoce, který přechází v perníkové tóny. Ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Carmenére pozdní sběr barrique 2016

    276 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého lesního ovoce, který přechází v perníkové tóny. Ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Carmenere pozdní sběr barrique 2017

    352 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého zavařeného lesního ovoce, který přechází v tóny višní v čokoládě. Bohatá ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Chardonnay pozdní sběr 2018

    308 

    Ušlechtílé bílé víno z odrůdy Chardonnay, jejíž hrozny zrály na pálavských svazích. Ve velmi bohatém buketu najdete širokou škálu aromat jako vůni zavařenýchjablek a hrušek, která přechází ve vanilkovo-smetanový projev. Plná chuť je dokonale hladká a harmonická. Zaujmou třísloviny dodávající vínu toustový projev a karamelovým závěrem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně hluboká, ovocně smetanová, vanilka. Chuť plná, vrstevnatá, karamelový závěr. Doporučujeme k vepřové maso, zrající sýry.

  • Charmat de Vinselekt brut

    211 

    Lehké a svěží bílé šumivé víno, které je ideální pro slunné dny, které chcete trávit pod širým nebem. Jeho květinová a ovocná vůně je snadno srozumitelná a příjemně povzbuzující. Chuť je lehká s dynamickým perlením a dominancí ovoce s lehkým nádechem vanilky. Jakostní šumivé víno. Vůně přímočará, ovocno-květinová, grep. Chuť lehká, svěží, ovocná. Doporučujeme k aperitiv, ovocné saláty.

  • Cremant Blanc de Noir 2009

    422 

    Expresivní vůně čerstvých lesních ostružin je v chuti ideálně doplněna projevy sušeného ovoce. Sekt je vyroben klasickou metodou kvašením v láhvi a vyznačuje se pro „Crémant de Vinselekt“ typickým, jemným a dlouhotrvajícím perlením. Kvašeno v láhvi. Crémant. Vůně Čerstvé lesní ostružiny. Chuť ostružiny a sušené lesní ovoce. Doporučujeme k předkrmy z krevet a humra, kanopky s kaviárem.