Zobrazen 1. – 32. z 136 výsledků

  • 1 + 1 Cuvée pozdní sběr 2013

    634 

    Hrozny odrůdy Aurelius z Vinselektu Michlovský jsou vypěstovány na trati Trkmanská hora. Hrozny odrůdy Sauvignon od Františka Mádla byly vypěstovány na viniční trati Pod Belegrady ve Velkých Bílovicích. Lahvově zralý buket s projevem zavařených žlutomasých broskví a zelených rynglí s větvičkou citronového tymiánu přechází do plné kořenité chuti s výraznou stopou dlouhodobého zrání v sudu, robustní texturou a pikantními kyselinami v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně zralá, ovocná, kořenitá. Chuť plná, dlouhá, pevná kyselina. Doporučujeme k grilované ryby, krevety.

  • Alibernet pozdní sběr 2019 barrique

    352 

    Buket sušených černých třešní a kouřových švestek doprovází višně v čokoládě s pečenými povidly. Chuť vína je plná a dlouhá. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně červené třešně, švestky, povidla. Chuť višně v čokoládě, dlouhá, plná, elegantní. Doporučujeme k jehněčí panenka,kančí soté.

  • André pozdní sběr barrique 2017

    281 

    Osobitý buket zavařené aronie s ostružinami doprovází strukturované hroznové taniny se sušenou švestkou v černé čokoládě a elagotaninovým dotekem francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně zavařené aronie, zralé ostružiny. Chuť strukturované taniny, sušené švestky v hořké. Doporučujeme k panenka z divočáka se šípkovou omáčkou.

  • Aurelius pozdní sběr barrique 2018

    281 

    Lahvově zralý buket kompotovaného ovoce doprovází sušené bylinky s propolisovým závěrem. V chuti je víno plné kořenité s elegancí francouzského dubu v závěru. Víno kvasilo a zrálo na jemných kvasničních kalech ve velkém sudu z francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kompotované ovoce, sušené bylinky, propolis. Chuť plná, kořenitá, elegantní. Doporučujeme k kozí sýr, mořský ďas, králičí ledvinky.

  • Aurelius pozdní sběr barrique 2018

    281 

    Lahvově zralý buket kompotovaného ovoce doprovází sušené bylinky s propolisovým závěrem. V chuti je víno plné kořenité s elegancí francouzského dubu v závěru. Víno kvasilo a zrálo na jemných kvasničních kalech ve velkém sudu z francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kompotované ovoce, sušené bylinky, propolis. Chuť plná, kořenitá, elegantní. Doporučujeme k kozí sýr, mořský ďas, králičí ledvinky.

  • Cabernet Moravia pozdní sběr 2018

    198 

    Cabernet Moravia vyšlechtil Lubomír Glos zkřížením Cabernet Franc a Zweigeltrebe, z nichž si zachoval to nejlepší. Sametová vůně vyzrálého drobného černého ovoce, višní či sušených plodů je doplněna o kořeněné tóny skořice. Chuť je intenzivní, vyvážená s jemnými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně lesní ovoce, sušené višně, povidla. Chuť harmonická, strukturované taniny, elegantní. Doporučujeme k teriny, jehněčí, sýry s dvojí plísní.

  • Cabernet Sauvignon 2018 pozdní sběr

    387 

    Buket sušených švestek, transformovaných ostružin a černého rybízu doplňují v chuti strukturované odrůdové taniny a výrazné toastování francouzských dubových sudů s pralinkou z černé čokolády v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně buket sušených švestek ,ostružin a černého ry. Chuť ostružiny a černéhý rybíz. Doporučujeme k ke zvěřinovým terinám s tymiánem, nebo jelení.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2016

    366 

    Vynikající Cabernet Sauvignon zrající na barikových sudech z francouzského dubu s významnou účastí nových sudů. Projev tohoto vína je vrstevnatý s tóny sušených švestek, ostružin a černého rybízu, v chuti doplněných o bohatě strukturované taniny, v závěru výrazně hořká čokoláda. Perfektně doplní zvěřinové paštiky s tymiánem, jelení sous-vide medailonky na mandlích s bramborovým pyré nebo T-bone steak. Velmi dobře si rozumí také se sýry s dvojí plísní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně sušené švestky, ostružiny, černý rybíz. Chuť bohatá, strukturované taniny, hořká čokoláda. Doporučujeme k zvěřinové paštiky, jelení sous-vide, steaky.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr barrique 2015

    352 

    Mazlivý Cabernet Sauvignon s typickým černorybízovým projevem, který je podpořen tóny zralých ostružin. Líbezná a vrstevnatá chuť přechází od ovocného projevu až k hořké čokoládě s nádechem toastovosti. Výborná perzistence. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně marmeláda z tmavých lesních plodů. Chuť ostružinovo-čokoládová musli tyčinka. Doporučujeme k pečenému hřbetu s glazovanou mrkví a fr.bramb.

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr barrique 2018

    352 

    Buket sušených švestek, transformovaných ostružin a černého rybízu doplňují v chuti strukturované odrůdové taniny a výrazné toastování francouzských dubových sudů s pralinkou z černé čokolády v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně buket sušených švestek, ostružin a černého ry. Chuť pralinka z černé čokolády v závěru.. Doporučujeme k ke zvěřinovým terinám s tymiánem, nebo jelení.

  • Carmenére pozdní sběr barrique 2016

    352 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého lesního ovoce, který přechází v perníkové tóny. Ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Carmenére pozdní sběr barrique 2016

    276 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého lesního ovoce, který přechází v perníkové tóny. Ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Carmenere pozdní sběr barrique 2017

    352 

    Původně francouzská odrůda z oblasti Médoc patří u nás spíše k raritám. Díky Vinselektu Michlovský se nám dostává ve velmi elegantní a rafinované podobě. Bohatý buket je tvořen projevem zralého zavařeného lesního ovoce, který přechází v tóny višní v čokoládě. Bohatá ovocná chuť zralých švestek a černého rybízu je podtržena dobře strukturovanými taniny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, jemná, harmonická. Chuť plná, strukturovaná, hebká, hluboká. Doporučujeme k dušená zvěřina, hovězí steaky, sýry s bílou p.

  • Chardonnay pozdní sběr 2018

    308 

    Ušlechtílé bílé víno z odrůdy Chardonnay, jejíž hrozny zrály na pálavských svazích. Ve velmi bohatém buketu najdete širokou škálu aromat jako vůni zavařenýchjablek a hrušek, která přechází ve vanilkovo-smetanový projev. Plná chuť je dokonale hladká a harmonická. Zaujmou třísloviny dodávající vínu toustový projev a karamelovým závěrem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně hluboká, ovocně smetanová, vanilka. Chuť plná, vrstevnatá, karamelový závěr. Doporučujeme k vepřové maso, zrající sýry.

  • Charmat de Vinselekt brut

    211 

    Lehké a svěží bílé šumivé víno, které je ideální pro slunné dny, které chcete trávit pod širým nebem. Jeho květinová a ovocná vůně je snadno srozumitelná a příjemně povzbuzující. Chuť je lehká s dynamickým perlením a dominancí ovoce s lehkým nádechem vanilky. Jakostní šumivé víno. Vůně přímočará, ovocno-květinová, grep. Chuť lehká, svěží, ovocná. Doporučujeme k aperitiv, ovocné saláty.

  • Cremant Blanc de Noir 2009

    422 

    Expresivní vůně čerstvých lesních ostružin je v chuti ideálně doplněna projevy sušeného ovoce. Sekt je vyroben klasickou metodou kvašením v láhvi a vyznačuje se pro „Crémant de Vinselekt“ typickým, jemným a dlouhotrvajícím perlením. Kvašeno v láhvi. Crémant. Vůně Čerstvé lesní ostružiny. Chuť ostružiny a sušené lesní ovoce. Doporučujeme k předkrmy z krevet a humra, kanopky s kaviárem.

  • Cremant Blanc de Noir 2010 extra brut

    422 

    Expresivní vůně čerstvých lesních ostružin je v chuti ideálně doplněna projevy sušeného ovoce. Sekt je vyroben klasickou metodou kvašením v láhvi a vyznačuje se pro „Crémant de Vinselekt“ typickým, jemným a dlouhotrvajícím perlením. Kvašeno v láhvi. Crémant. Vůně Čerstvé lesní ostružiny. Chuť ostružiny a sušené lesní ovoce. Doporučujeme k předkrmy z krevet a humra, kanopky s kaviárem.

  • Crémant Pinot-Chardonnay 2016 extra brut

    422 

    Svěží a delikátní sekt ve francouzském stylu, v jehož buketu najdete tóny kandovaného ovoce, medu a čerstvě upečeného pečiva. Chuť je harmonická s výraznou minerální linkou a výbornou perzistencí. Ideální zejména v kombinaci s mořskými plody a rybami. Jakostní víno šumivé. Vůně elegantní, komplexní, patisserie. Chuť intenzivní, harmonický, minerální. Doporučujeme k plody moře a mořské ryby.

  • Cuvée 1+1 pozdní sběr 2009

    1 749 

    Delikátní červené víno z odrůd Rulandské modré a Zweigeltrebe. V ušlechtilém a komplexním buketu lze snadno rozpoznat tóny peckovitého ovoce s nádechem čokolády a tabáku. Vrstevnatá chuť je plná, s hladkými taniny a dlouhým pevným závěrem. Víno se hodí zejména k pernaté zvěřině. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně elegantní, peckovité ovoce, tabák. Chuť plná, komplexní, strukturovaná. Doporučujeme k pernatá zvěřina, čokoládové deserty.

  • Cuvée 1+1 pozdní sběr 2009

    1 749 

    Vyzrálé červené víno z odrůd Alibernet, Cabernet Sauvignon a Merlot. Ročník 2009 se zapsal jako velmi vydařený a toto víno je toho dokladem. Bohatý buket před vámi rozline širokou škálu aromat zavařeného ovoce s dotekem hořké čokolády. Chuť je plná, harmonická, s hladkými taniny a pevným záverěm. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně bohatá, ovocně čokoládová, švestky. Chuť plná, komplexní, pevný závěr. Doporučujeme k srstnatá zvěřina, sýry s bílou plísní.

  • Cuvée 1+1 výběr z hroznů 2018

    1 749 

    Velké červené víno z přejícího ročníku 2018 je cuvée odrůd Rulandské modré a Frankovka. Hrozny pochází z regulované sklizně, macerace hroznů byla prodloužena a ke zrání byly využitu pouze nové barikové sudy. Díky tomu vzniklo velmi komplexní víno, v jehož buketu vynikají tóny přezrálých švestek a černých třešní s čokoládovým podtextem. Chuť je plná, s hladkou texturou a bohatou strukturou. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivní, ovocně čokoládová, likérové višně. Chuť plná, vrstevnatá, strukturovaná, čokoládový p. Doporučujeme k kachní prsa, zvěřina, čokoládové deserty.

  • Cuvée President 2015 Ryzlink vlašský pozdní sběr

    704 

    Vino kvasilo a dlouhodobě zrálo v sudech z francouzského dubu se středně jemným až jemným zrněním, různou délkou a hloubkou toastování. Dlouhý a hluboký buket zavařených žlutomasých rynglí, přezrálých a kandovaných meruněk doprovází plná kořenitá chuť s bohatým extraktem a dlouhým medovo-propolisovým závěrem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, ovocně kořeněná, kandované meruňky. Chuť extraktivní, strukturovaná, medový závěr. Doporučujeme k mušle, bažentí consommé.

  • Cuvée President 2017

    704 

    Hluboké červené víno, jež je cuvée modrých odrůd, které u nás nacházejí vynikající podmínky. Spojením odrůdy Alibernet, Svatovavřinecké, André a Laurot vzniklo originální víno nesmírné kvality. V jeho vůní najdete zejména ostružiny a povidla na čokoládovém podkladu. Chuť je plná, vrstevnatá a s výraznými tříslovinami. Jakostní víno známkové. Vůně hluboká, ovocitá, čokoláda. Chuť plná, harmonická, s dlouhým závěrem. Doporučujeme k zvěřina, čokoládové dezerty.

  • Cuvée Růžová hora pozdní sběr 2018

    422 

    Komplexní červené víno z odrůd Rulandské modré a Svatovavřinecké. Toto spojení se v atraktivním buketu projevuje intenzivními tóny peckovitého ovoce přecházejících až do povidel. Chuť je plnější, připomínající višňové pralinky a pardubický perník v závěru. Víno se hodí k jídlům z hovězího masa či sýrům s bílou plísní na povrchu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně bohatá, peckovité ovoce, povidla. Chuť plná, vrstevnatá, pralinky. Doporučujeme k hovězí líčka na kořenové zelenině.

  • Cuvée Sekera pozdní sběr 2016

    422 

    Červené víno z odrůd André a Rulandské modré. Toto precizní cuvée vyniká v buketu snadno rozpoznatelným aroma zavařených třešní a pralinkovým nádechem. Díky své plné chuti s opulentními taniny je víno ideálním doplňkem zejména pro jídla z pernaté zvěřiny. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně elegantní, zavařené ovoce, pralinky. Chuť plná, hladká, harmonická. Doporučujeme k pernatá zvěřina, sýry s bílou plísní.

  • Cuvée Štymberky pozdní sběr 2016

    422 

    Červené víno ve stylu Bordeaux, v němž jsou odrůdy Cabernet Sauvignon a Merlot doplněny o Frankovku. V hlubokém buketu jednoznačně identifikuje ostružiny a černý rybíz. Chuť je plná, vrstevnatá, s dobře zakomponovanými taniny a pevnou perzistencí. Vinař doporučuje podávat se steakem z jelení svíčkové se skořicovou omáčkou. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně výrazná, ovocitá, černý rybíz. Chuť plná, strukturované taniny, povidla. Doporučujeme k zvěřina, hovězí steak, zrající sýry.

  • Cuvée Vall Vigneres pozdní sběr 2017 Magnum

    1 581 

    Červené víno ve stylu Bordeaux je cuvée odrůd Merlot a Cabernet Sauvignon. V hlubokém buketu dominuje aroma přezrálého tmavého ovoce s nádechem čokolády. V chuti s pevnou strkturou je ovocnost doplněna o projev pardubického perníku. Víno má dlouhý a příjemný závěr. Nejlépe doprovodí jídla ze zvěřiny či sýry s bílou plísní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivní, přezrálé ovoce, čokoláda. Chuť plná, strukturovaná, pardubický perník. Doporučujeme k dančí hřbet se šípkovou omáčkou.

  • Cuvée Vall Vigneres pozdní sběr 2017 Magnum

    1 581 

    Červené víno ve stylu Bordeaux je cuvée odrůd Merlot a Cabernet Sauvignon. V hlubokém buketu dominuje aroma přezrálého tmavého ovoce s nádechem čokolády. V chuti s pevnou strkturou je ovocnost doplněna o projev pardubického perníku. Víno má dlouhý a příjemný závěr. Nejlépe doprovodí jídla ze zvěřiny či sýry s bílou plísní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivní, přezrálé ovoce, čokoláda. Chuť plná, strukturovaná, pardubický perník. Doporučujeme k dančí hřbet se šípkovou omáčkou.

  • Frankovka 2018 pozdní sběr barrique

    309 

    Buket fermentovaných višní v čokoládě, sušených švestek, pečených povidel a rumových pralinek doplňují v chuti bohatě strukturované taniny s hřejivým toustováním v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně višně v čokoládě, sušené švestky. Chuť pečená povidla a rumových pralinek. Doporučujeme k k pečenému srnčímu hřbetu s perníkovou omáčko.

  • Frankovka barrique pozdní sběr 2018

    281 

    Osobitý buket zavařené aronie s ostružinami doprovází strukturované hroznové taniny se sušenou švestkou v černé čokoládě a elagotaninovým dotekem francouzského dubu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně višně v čokoládě,rumové pralinky. Chuť perník,čokoláda, náznak sudu v závěru. Doporučujeme k dančí hřbet,zrající sýy.

  • Frankovka kabinetní 2018

    156 

    Vůni čerstvého a transformovaného peckového ovoce s hebkými tóny štěpů švestkového dřeva v chuti doplňují šťavnatostí kyseliny s vyprofilovanými elagotaniny a charakteristickou ohnivostí v dochuti. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně peckové ovoce,švestkové dřevo. Chuť štavnaté kyseliny,elegantní lné. Doporučujeme k jehněčí na česneku,zrající sýr.

  • Frankovka pozdní sběr 2020

    156 

    Buket fermentovaných višní a švestkových povidel doplňuje v chuti pardubický perník v čokoládě s příjemným pralinkovým závěrem. Skvěle se hodí ke grilované vepřové panence a jemným sýrům s bílou plísní na povrhu. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně symbolická vůně černého rybízu a maliny. Chuť pardubický perník v čokoládě s příjemným pral. Doporučujeme k vepřopvá panenka ,jemné sýry s bílou plísní n.