Zobrazen 97. – 128. z 166 výsledků

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    395 

    Typický vlašák z Březí je unikátním spojení podzimního ovoce a vlašských ořechů. Chuť je plná, vyvážená a medová v závěru. Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink Vlašský pozdní sběr 2020

    326 

    Jakostní víno s přívlastkem. Vůně červená jablíčka, sušené bylinky s tóny pomel. Chuť plná, s ovocitým charakterem a minerálním záv. Doporučujeme k zeleninovým jídla i zeleninový polévky a bílý.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    190 

    Blýskavou zlatožlutou barvu tohoto vína doprovází vůně slaměnky, líbivé aroma ořechové slupky a nasládlý medový tón. V ústech vynikne výrazně ocelovou, avšak šťavnatou kyselinkou, která elegantně souzní s chutí vlašských ořechů, s jemným bylinkovým nádechem a minerálním závěrem. Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    194 

    Víno má ve vůni typické prvky Pálavského vlašáku v podobě zemitě kořenitých oříšků v medu, bylinných i minerálních tónů. Chuť je obsažná, velmi minerální s pistácio-oříškovým nádechem a dochutí po zralém pomelu. Výborně doprovodí pečené úpravy sladkovodních ryb a mořské plody s těstovinou. Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    395 

    Víno je velmi herbální s citrusovým pohlazením. V chuti dominuje kovovitost a mineralita. Při zrání se začnou objevovat tóny medu a sušených rozinek. Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    169 

    Tento Ryzlink vlašský se projevuje vůní po ušlechtilé plísni s hrozinkovým podtónem . Chuť je minerální a rozinková s příjemnou kyselinkou. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně vyzrále rozinky,herbální. Chuť minerální,rozinková. Doporučujeme k sladkovodní ryby, těstovinový salát.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    269 

    Víno zelenkavě žluté barvy se zářivými odlesky. V plném, komplexním aroma vynikají tóny limetkové šťávy, mirabelek a koření. Chuť je intenzivně šťavnatá s jemným dotekem angreštového kompotu a grepové kůry, podpořena výraznou, pikantní kyselinkou a dlouhou, minerální dochutí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně limetová štáva,mirabelky a koření. Chuť angreštový kompot,grep a minerální dochuť. Doporučujeme k sushi,asijská kuchyně.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    265 

    Brilantní Ryzlink vlašský z Pálavy, jehož hrozny vyzrávaly na proslulé viniční trati Purimice. Unikátní terroir a příznivý ročník 2017 se zde spojují v komplexní zážitek. Na nose i patře je znát přezrálá letní jablka, které přechází do zavařených žlutých trnek a zakončují se pikantní kořenitostí. Víno si můžete vychutnat například s jarním závitkem s humrem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně zralé meruňky, sušené bylinky, trnky. Chuť křižalové ovoce, meruňky. Doporučujeme k grilovaný telecí brzlík.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    269 

    Víno zelenkavě žluté barvy se zářivými odlesky. V plném, komplexním aroma vynikají tóny limetkové šťávy, mirabelek a koření. Chuť je intenzivně šťavnatá s jemným dotekem angreštového kompotu a grepové kůry, podpořena výraznou, pikantní kyselinkou a dlouhou, minerální dochutí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně limetová štáva,mirabelky a koření. Chuť angreštový kompot,grep a minerální dochuť. Doporučujeme k sushi,asijská kuchyně.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020

    395 

    Víno je velmi herbální s citrusovým pohlazením. V chuti dominuje kovovitost a mineralita. Při zrání se začnou objevovat tóny medu a sušených rozinek. Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2020 Dunajovský kopec

    213 

    Krásný Vlašák z vyhlášené viniční trať pro tuto odrůdu, tedy z Dunajovského kopce. Vínu předal zdejší terroir typickou mineralitu, je krásně živé a svěží, ohraničené příjemnou pikantní kyselinkou. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně harmonická, svěží, květnatá. Chuť živá, ovocná, minerální. Doporučujeme k sladkovodní ryby, jemné omáčky.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    264 

    Intenzivní Ryzlink vlašský od jednoho ze specialistů na tuto odrůdu u nás, vinařství Mikrosvín Mikulov. Víno má sytě žlutou až zlatou barvu. Bohatá vůně postupně odkrývá nová a nová aromata. Najdete v něm citrusy, sušené byliny či květinový med. Chuť je šťavnatá, s dlouhou minerální dochutí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně bylinně ovocná, citrusy, hrušky. Chuť citrusová, minerální, kořenitá, šťavnatá, roz. Doporučujeme k pečená drůbež a ryby, lehké předkrmy.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    341 

    Nádherný suchý minerální Vlašáček, vůně po kandovaném ovoci s kombinací vlašských ořechů. V chuti rozinky a minerály. Vlašák se míchal 6 měsíců na hrubých kvasnicích Jakostní s přívlastkem. Vůně kandované ovoce s kombinací vlašských ořechů. Chuť rozinečka, hodně minerální a dlouhá perzisten. Doporučujeme k grilovaná zelenina / Saláty.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    160 

    Ve vůni tohoto vína se snoubí tóny rozkvetlých lučních květin a vlašských ořechů, které se projevují v chuti a jsou doplněny o tóny medu s krásnou kyselinkou v závěru. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně tóny rozkvetlých lučních květin. Chuť tóny medu s krásnou kyselinkou v závěru.. Doporučujeme k k candátu po zámecku, případně se sýry typu č.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    194 

    Víno má ve vůni typické prvky Pálavského vlašáku v podobě zemitě kořenitých oříšků v medu, bylinných i minerálních tónů. Chuť je obsažná, velmi minerální s pistácio-oříškovým nádechem a dochutí po zralém pomelu. Výborně doprovodí pečené úpravy sladkovodních ryb a mořské plody s těstovinou. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně akát a pečený jablko s nádechem medovosti. Chuť tóny kompotu z jablek a sušené hrušky.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    419 

    Těsně pod vrcholky Pálavy, na trati s jižní expozicí a s vysokým obsahem vápenného skeletu, se zrodil tento botrytický vlašák. Je plný omamné vůně angreštových květů, sladkého citrónu a oříšků, kterou doplňují minerální tóny. Chuť je plná, harmonicky svěží s příjemnou železitou kovovostí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně angreštový květ, citrón a oříšky. Chuť plná, harmonicky svěží s příjemnou železitou. Doporučujeme k ryby,zrající sýr.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr 2021

    311 

    Nádherný vlašák je přehlídkou různorodého kandovaného citrusového ovoce. Příjemně harmonickou a minerální chuť vína doplňuje medová rozinka. Doporučujeme víno před konzumací nechat půl hodiny nadechnout. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně křížaly z tropického ovoce a zralého citrónu. Chuť excelentní slanost,medový. Doporučujeme k tvrdé sýry,kuřeci na grilu,ryby.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr Barrel 2019

    310 

    Nejdůležitější odrůda vinařství Kadrnka a současně nejtypičtější pro tuto lokalitu. Tentokrát v interpretaci Barrel, tedy s ležením na dobovém a akátovém sudu, se kterým bylo víno v kontaktu 12 měsíců. Výsledkem je mohutný komplexní zážitek, aromatika zralého ovoce jako je například mango či cukrový meloun. Dominantní víno se skvěle hodí k výrazným pokrmům z drůbeže či vepřového, ale i ke zralým sýrům. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně komplexní, zralé tropické ovoce, meloun. Chuť krémová, ovocitost, mineralita. Doporučujeme k zrající sýry s bílou plísní.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr Bavory 2020

    375 

    Zrání na nerezu, 6 měsíců na jemných kalech. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně hrušky a tropické ovoce. Chuť chuť navazuje na vůni.. Doporučujeme k kuřecí maso,těstovinové salaty.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr Organic 2018

    226 

    Víno z viniční trati Svatá přímo z Mikulova je žluto-zelenkavé barvy s hladkým, lesklým meniskem. Vůně sušeného lučního kvítí a vlašského ořechu se snoubí se svěží chutí plnou citrusového ovoce. Víno vhodné k tučnějšímu vepřovému a stejně tak k rybám jako je halibut, úhoř, nebo sumec. Výborné pití bez zbytkového cukru pro milovníky této odrůdy. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně květnatá, oříšky, citrusy. Chuť svěží, komplexní, ovocná. Doporučujeme k vepřové maso, tučné ryby.

  • Ryzlink vlašský pozdní sběr Organic 2021

    226 

    Víno z viniční trati Svatá přímo z Mikulova je žluto-zelenkavé barvy s hladkým, lesklým meniskem. Vůně sušeného lučního kvítí a vlašského ořechu se snoubí se svěží chutí plnou citrusového ovoce. Víno vhodné k tučnějšímu vepřovému a stejně tak k rybám jako je halibut, úhoř, nebo sumec. Výborné pití bez zbytkového cukru pro milovníky této odrůdy. Bez histaminu. Vůně květnatá, oříšky, citrusy. Chuť svěží, komplexní, ovocná. Doporučujeme k vepřové maso, tučné ryby.

  • Ryzlink vlašský Premier pozdní sběr 2013

    1 411 

    Noblesní bílé víno z odrůdy Ryzlink vlašský, jehož hrozny dozrávaly na prémiové vinici Purmice. Původ hroznů společně s důmyslnou vinifikací a školením – víno bylo lahvováno až v roce 2015 – daly vzniknout zcela výjimečnému vínu. Buket je nesmírně bohatý. Najdete v něm džemový projev ovoce, koření, med, vanilku či karamel. To vše se přenáší do dokonale harmonické chuti s pevným a dlouhým závěrem. Jakostní víno s přílastkem. Vůně bohatá, ovocně kořeněná, creme brulée. Chuť plná, vrstevnatá, dlouhá perzistence. Doporučujeme k zrající sýry, Panna Cotta.

  • Ryzlink vlašský qvevri 2017

    552 

    Víno kvasilo a zrálo v gruzínské 1000-litrové nádobě z červené terakoty macerace 9 měsíců na šupkách, zrání dalších 12 měsíců v novém dubovém sudu. Hrozny jsou pěstovány v bioprodukci, bez použití chetie, cizích kvasine, bakterií. Víno bez přídavku síry, bez filtrace, bez jakýchkoliv aditiv. Vinice se nacházejí v národním parku Podyjí 230 až 320 m.n. m. Úroda byla redukována pod 38 hl moštu na ha vinice. Víno má oranžovou barvu. Vůně je oxidativně-minerální. Chuť je velice minerální, koňakově-medová Oranžové víno. Vůně čistá, komplexní, oxidativně-minerální. Chuť svěží, strukturovaná dlouhá. Doporučujeme k zralé sýry.

  • Ryzlink vlašský Rosnička zelená pozdní sběr 2019

    211 

    Jakostní víno s přívlastkem.

  • Ryzlink vlašský sur-lie pozdní sběr 2018

    273 

    Jakostní s přívlastkem. Vůně kořenitě-medový buket. Chuť tóny mandlí,přezrálé broskve. Doporučujeme k drůbeží maso, ryby.

  • Ryzlink vlašský VOC 2018

    464 

    Nazrálý buket zavařených rynglí, meruněk a sušených rozinek doplňuje luční pálavská květena. V chuti je víno plné s výraznou kořenitostí a dlouhým vrstevnatým závěrem. Dobře gastronomicky funguje s marinovanými divokými krevetami s citrusy nebo holubí kotletou plněnou lanýži a zeleným pepřem. V závěru se ideálně snoubí s horskými zrajícími sýry. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně ryngle, meruňky a sušené rozinky, luční pálav. Chuť kořenité s dlouhým medovým závěrem. Doporučujeme k ke krevetám, plodům moře, s tvrdými horskými.

  • Ryzlink vlašský VOC 2020

    218 
  • Ryzlink vlašský VOC Pálava 2019

    398 

    Nazrálý buket zavařených rynglí, meruněk a sušených rozinek doplňuje luční pálavská květena. V chuti je víno plné s výraznou kořenitostí a dlouhým vrstevnatým závěrem. Dobře gastronomicky funguje s marinovanými divokými krevetami s citrusy nebo holubí kotletou plněnou lanýži a zeleným pepřem. V závěru se ideálně snoubí s horskými zrajícími sýry. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně květnatá, ovocná, kompot. Chuť plná, dlouhá, kořenitá. Doporučujeme k vepřové maso, zrající sýry.

  • Ryzlink vlašský výběr z bobulí 2009

    704 

    Dezertní bílé víno z odrůdy Ryzlink vlašský. Trať Purmice, přející ročník 2009 a um vinaře se spojily a výsledkem je nádherné, nesmírně komplexní víno. V buketu vína ucítíte například sušené meruňky podkreslené tóny vanilky, skořice a zázvoru. Chuť je plná, hladká, vrstevnatá a perzistentní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně ušlechtilá, ovocno-kořeněná, zázvor se skořic. Chuť plná, harmonická, jablečný závin. Doporučujeme k sladké pečivo, zrající sýry.

  • Ryzlink vlašský výběr z bobulí 2017

    275 

    Ušlechtilé bílé víno s vysokým obsahem zbytkového cukru a živoucí kyselinkou. Bohatost vína byla podpořena využitím botrytických hroznů, které mu dodávají typický projev rozinek a medu. Chuť je plná, připomínající kandované ovoce, vysoce extraktivní a s dlouhým minerálním závěrem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kandované citrusy, rozinky, med. Chuť plná, intenzivní, elegantní. Doporučujeme k sladké dezerty, Rocquefort.

  • Ryzlink vlašský výběr z cibéb 2017

    299 

    Neskutečná ušlechtilost vína je zde dána kombinací odrůdy Ryzlink rýnský, viniční tratě Železná a botrytickým sběrem. Víno je i přes vysoký zbytkový cukr až kovově svěží a výrazně minerální. Jedinečné dezertní víno, které si nejlépe vychutnáte se sýry, jako je Fourme d‘Ambert, či dezertem Creme brulée. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně ušlechtilá, intenzivní, medová, kandované ovo. Chuť elegantí, plná, komplexní, strukturovaná, dlo. Doporučujeme k foie gras, sladké dezerty, sýry s modrou plís.

  • Ryzlink vlašský výběr z cibéb 2017

    339 

    Ryzlink vlašský ve výběru z cibéb patří rozhodně mezi skvosty naší produkce. Metoda výroby se dá připodobnit k výrobě vín Tokajských. To znamená, že víno je vyrobeno z hroznů napadených ušlechtilou plísní Botrytis cinerea. Ta dokáže zakoncentrovat aromatické látky i cukry a vznikne tak opravdu unikátní víno. Extraktivní víno se zlatavou barvou. Výrazné botrytické aroma s tóny medu a rozinek. V chuti mohutné, plné propolisu a sušeného ovoce. Jakostní víno s přívlastkem.