Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Coyam Cuvée BIO

    654 

    Červené víno, které se těší popularitě i uznání. Hrozny pocházejí z Los Robles ( Colchagua ) kde se réva pěstuje v biodynamickém režimu. Zbaratelé si cení v každém roce jiné složení odrůd. Aktuálně je to 41% Syrah, 29% Carmenere, 20% Merlot, 7% Cabernet Sauvignon, 2% Mourvedre a 1% Petit Verdot. Coyam skvěle vyzrává 10-15 let. DO. Vůně intenzivní, vyzrálá, černé ovoce. Chuť dlouhá, šťavnatá, vyrovnané taniny. Doporučujeme k chili con carne, grilovaná masa.

  • Emiliana Coyam Cuvée BIO 2018

    654 

    Červené víno, které se těší popularitě i uznání. Hrozny pocházejí z Los Robles ( Colchagua ) kde se réva pěstuje v biodynamickém režimu. Zbaratelé si cení v každém roce jiné složení odrůd. Aktuálně je to 41% Syrah, 29% Carmenere, 20% Merlot, 7% Cabernet Sauvignon, 2% Mourvedre a 1% Petit Verdot. Coyam skvěle vyzrává 10-15 let. DO. Vůně intenzivní, vyzrálá, černé ovoce. Chuť dlouhá, šťavnatá, vyrovnané taniny. Doporučujeme k chili con carne, grilovaná masa.

  • Emiliana GSM Cuvée BIO "La Cantena" 2015

    517 

    Svěží cuvée středomořského typu, které najde široké využití při kombinaci s jídlem. Výborně se hodí k restovanému kuřecímu masu s fenyklem a pelyňkem, těstovinám s rajčatovou salsou či sýrovému koláči typu quiche. Víno je připraveno k pití, ale můžete si je uložit až na 8 let. Odrůdové složení: 52% Garnacha, 25% Mourvedre, 23% Syrah DO. Vůně svěží, ovocitá, provensálské bylinky. Chuť svěží, strukturovaná, dlouhá. Doporučujeme k maso na bylinkách, těstoviny.

  • GSM Cuvée BIO "La Cantena"

    517 

    Svěží cuvée středomořského typu, které najde široké využití při kombinaci s jídlem. Výborně se hodí k restovanému kuřecímu masu s fenyklem a pelyňkem, těstovinám s rajčatovou salsou či sýrovému koláči typu quiche. Víno je připraveno k pití, ale můžete si je uložit až na 8 let. Odrůdové složení: 52% Garnacha, 25% Mourvedre, 23% Syrah DO. Vůně svěží, ovocitá, provensálské bylinky. Chuť svěží, strukturovaná, dlouhá. Doporučujeme k maso na bylinkách, těstoviny.