Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Cava Bonaval brut nature

    245 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typckou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.

  • Cava Bonaval brut nature

    333 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typickou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.

  • Freixenet Carta Nevada Semi Seco

    244 

    Lehké šumivé španělské víno s výraznou vůní zralého exotického ovoce a pomela. Chuť je bohatá a osvěžující, vyšší zbytkový cukr elegantně vyvažuje příjemně zabudovaná kyselinka. Cava. Vůně exotické ovoce, pomelo. Chuť ovocně zakulacený, jemně perlivý. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ovoce.

  • Freixenet Cordon Negro Brut

    259 

    Suché šumivé víno Cava vyrobené tradiční metodou sekundárního kvašení v lahvi. Jedná se o cuvée typicky používaných odrůd Parellada, Macabeo a Xarel-lo. Ve vůni i chuti můžeme hledat tropické ovoce a citrusy, na patře nás potěší příjemné jemné perlení. Tato Cava zraje ve sklepě 18-24 měsíců. Cava. Vůně ovocná, osvěžující. Chuť svěží, ovocno-citrusová, tóny pečeného toastu. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy.

  • Freixenet Cordon Rosado Brut

    236 

    Suché šumivé rosé Freixenet s okouzlující aromatikou květin, fíků a červeného ovoce. Chuť je lehká a osvěžující s ovocnými tóny a pikantní kyselinou. Tato Cava je vyrobena tradiční metodou a zraje 12-18 měsíců ve sklepě. Cava. Vůně květinová, svěží, drobné červené ovoce. Chuť lesní ovoce. Doporučujeme k aperitiv, jamon, drůbež.

  • Inviosa Bonaval Cava Brut Nature

    333 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typickou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.

  • J. Raventos Roig Brut Cava

    288 

    Svěží španělský sekt z oblasti Cava, který byl vyroben tradiční metodou sekundárního kvašení v láhvi. Na jemných kalech musí tato vína ležet nejméně 9 měsíců. Díky tomu získavají na komplexnosti, aniž by ztrácela svou svěžest. Tyto sekty jsou ideálním aperitivem, ale podávat je můžete například i s rybami či mořskými plody. Cava. Vůně výrazná, ovocná, citrusy. Chuť intenzivní, lehká, svěží, jemné perlení. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, mořské plody.

  • Krismanel Cava Brut

    256 

    Suché šumivé víno z apelace Cava vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace v lahvi. Jedná se o typické cuvée odrůd Macabeo, Xarell-lo a Parellada. Díky jeho citrusové svěžesti je ideální volbou ve slunných letních dnech. Jeho chuť je výrazná, s pevnou strukturou a dlouhým závěrem. Cava. Vůně středně intenzivní, citrusová, květ akátu. Chuť citrusově svěží, s pevnou strukturou. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, jamon.