Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Fresh HAZY IPA 15°

    144 

    Byl použit Chmel- Amarillo a Mosaic, hezky fifty-fifty. Chuť, které jsme tak dosáhli, je okázale ovocná. Nabídne tóny zralého ovoce, broskví, pomerančů, žlutého melounu a tropů. Krásně plné tělo vám veškerou chuť zprostředkuje v čisté intenzitě. Řemeslná piva.

  • Juicy Lucy 15°

    140 

    Nejprodávanější speciál oblíbeného pivovaru Zichovec. Tato New England IPA je parádně ovocná díky použití aromatického chmele v pozdních fázích výroby. Chuť i vůně jsou velmi svěží, s tóny tropického ovoce, avšak zjemněné přidáním ovesných vloček – to dělá pivo lahodným a neuvěřitelně pitelným. Řemeslná piva. Vůně výrazná, ovocná, svěží. Chuť bohatá, exotické ovoce, mango, meloun.

  • Krahulík 11°

    77 

    Snadno pitelný ležák, který nám tolik chutná. Krahulík 11°, nesoucí jméno podle pradědy Krahulíka, vynikne svou hořkostí a zaujme kořeněným a bylinným projevem. Řemeslná piva. Chuť řízná, chmelově peprná.

  • Mosaic Ale 12%

    90 

    Řemeslná piva.

  • Mosaic Ale 12%

    97 

    Řemeslná piva.

  • Nectar of Happiness IPA 17°

    144 

    Nejprodávanější New England IPA oblíbeného pivovaru Zichovec. Parádně ovocné pivo s výraznými tóny ananasu, manga a žlutého melounu ve vůni i chuti. Tenhle svěží kousek, který vrací krásné vzpomínky na horké letní dny, rozhodně doporučujeme ochutnat! Řemeslná piva. Vůně výrazná, ovocná, svěží. Chuť bohatá, ananas, mango, ovocná.

  • Robin APA 12°

    97 

    Robin je příjemně pitelný American Pale Ale obsahující tři druhy chmele: Citra, Columbus, Simcoe. Díky chmelu Citra má svou typickou svěžest a ovocnost připomínající citrusy, ale najít v něm můžete třeba i liči. Záměrně však bylo uvařeno tak, aby vynikl pryskyřicový charakter chmele. Robin je pivem se středním tělem a střední hořkostí. Řemeslná piva. Vůně citrusy, mandarinky, liči, pryskyřice. Chuť střední tělo, střední hořkost, dobře pitelné.

  • Sour Passion Fruit 12°

    144 

    Atraktivně exotické svrchně kvašené světlé pivo z produkce známého pivovaru Zichovec. Pivo je nefiltrované a nepasterizované. Chuť je kyselejší díky použití metody kettle souring, kdy se do piva před chmelovarem přidávají laktobacily, aby se snížilo jeho pH. Celkový projev je komplexní, chuť i vůně jsou bohatě ovocné díky přídavku marakujového pyré. Řemeslná piva. Vůně ovocná, osvěžující. Chuť kompexní, exotické ovoce, vyšší kyselost.