Zobrazuji všech 5 výsledků

  • Pinot Gris kabinetní 2018

    285 

    Snadno pitelné a jemné bílé víno z odrůdy Rulandské šedé od vinaře Jiřího Horta, které je ideální volbou pro delší posezení s přáteli. Víno je ve vůni i chuti primárně ovocné, s lehkým nádechem oříšků. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kořenitá, medová, harmonická. Chuť plná, jemná, oříšková. Doporučujeme k kuřecí a králičí maso na bylinkách.

  • Premium France 2015

    311 

    Barva vína je temně červená s nahnědlým okrajem. Jeho vůně je černorýbízová a v pozadí zavoní lesní plody. V chuti je intenzivní, plné, vrstevnaté a dlouhé. Exploze taninů je vhodně doplňována čokoládovými tóny. Doporučujeme ke zvěřině. AOP. Vůně černý rybíz, lesní plody. Chuť intenzivní, plná, čokoláda. Doporučujeme k zvěřina, sýry s bílou plísní.

  • Ryzlink rýnský VOC Načeratický kopec 2019

    235 

    Typický Ryzlink rýnský ze Znojemska, kde tato odrůda může získat certifikace VOC. Bílé víno s příjemným aroma meruněk, pomerančové kůry s nádechem kořenitosti. Chuť je plná, svěží, ovocná s medovým závěrem. Víno má velmi dobré předpoklady k archivaci. VOC. Vůně meruňky, pomerančová kůra, koření. Chuť šťavnatá, ovocná, medová, dlouhá. Doporučujeme k rybí maso a polotvrdé sýry.

  • Sauvignon VOC U Hájku 2019

    311 

    Šťavnattý a expresivní Sauvignon blanc z prestižní viniční tratě U Hájku. V podmanivé vůni Vás zaplaví typické aroma černého rybízu a broskve. Chuť je šťavnatá, plná, s pikantní kyselinkou v dokonalé harmonii se zbytkovým cukrem. VOC. Vůně intenzivní, černý rybíz, broskev. Chuť černý rybíz, kompotovaný angrešt, minerální. Doporučujeme k rybí pokrmy, kozí sýry, zapečený chřest.

  • Veltlínské zelené VOC 2018

    199 

    Víno má nažloutlou barvu s výraznou vůní čerstvého manga a pikantností zeleného pepře. Kořenitost pepře přechází do chuti a uděluje ji vyzývavost. Víno je lehké, svěží s příjemnou minerální dochutí. VOC Znojmo. Vůně intenzivní, ovocná, mango. Chuť strukturovaná, kořenitá, zelený pepř. Doporučujeme k bílé ryby, mořské plody.