Zobrazuji všech 5 výsledků

  • Coyam Cuvée BIO

    654 

    Intezivní a sametové cuvée z vyzrálých hroznů s jemnými taniny a dlouhým závěrem. Víno fermentovalo v nerezových tancích s kontrolovanou teplotou a následně zrálo 13 měsíců ve francouzských dubových sudech. Díky tomu získalo bohatý buket a komplexní chuť.

    Odrůdové složení: 42% Syrah, 39% Carmenere, 6% Cabernet Sauvignon, 1% Mourvedre, 3% Carignan, 3% Malbec, 5% Garnacha, 1% Tempranillo

    CZ-BIO-002 DO. Vůně intenzivní, vyzrálá, černé ovoce. Chuť dlouhá, šťavnatá, vyrovnané taniny. Doporučujeme k chili con carne, grilovaná masa.

  • GSM Cuvée BIO "La Cantena"

    517 

    Svěží cuvée středomořského typu, které najde široké využití při kombinaci s jídlem. Výborně se hodí k restovanému kuřecímu masu s fenyklem a pelyňkem, těstovinám s rajčatovou salsou či sýrovému koláči typu quiche. Víno je připraveno k pití, ale můžete si je uložit až na 8 let. Odrůdové složení: 52% Garnacha, 25% Mourvedre, 23% Syrah DO. Vůně svěží, ovocitá, provensálské bylinky. Chuť svěží, strukturovaná, dlouhá. Doporučujeme k maso na bylinkách, těstoviny.

  • Sada BIO vín od Viňedos Emiliana

    1 477 

    Využijte zvýhodněné sady a ochutnejte prémiová BIO vína od předního vinařství Emiliana. Můžete se těišt na intenzivní, šťavnatý a sametový zážitek. Vína doporučujeme dekantovat nebo otevřít několik hodin dopředu. DO.

  • Syrah BIO "La Quebrada"

    559 

    Šťavnatý Syrah s kořeněným nádechem, jehož hrozny prošly sofistikovaným procesem vinifikace. Celková doba macerace trvala 17 dní, fermentace probíhala na přírodních kvasinkách za kontrolované teploty, víno zrálo 13 měsíců ve francouzských dubových sudech a betonových tancích ve tvaru vejce. Archivační potenciál je 8-10 let. DO. Vůně elegantní, ovocitá, kořenitá. Chuť svěží, středně plná, dlouhá. Doporučujeme k grilované červené maso se zeleninou.

  • Syrah BIO "La Quebrada"

    517 

    Šťavnatý Syrah s kořeněným nádechem, jehož hrozny prošly sofistikovaným procesem vinifikace. Celková doba macerace trvala 17 dní, fermentace probíhala na přírodních kvasinkách za kontrolované teploty, víno zrálo 13 měsíců ve francouzských dubových sudech a betonových tancích ve tvaru vejce. Archivační potenciál je 8-10 let.

    CZ-BIO-002

    DO. Vůně elegantní, ovocitá, kořenitá. Chuť svěží, středně plná, dlouhá. Doporučujeme k grilované červené maso se zeleninou.