Zobrazuji všech 9 výsledků

  • Grillo 2019

    207 

    Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.

  • Grillo 2020

    206 

    Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.

  • Nero d'Avola

    206 

    Víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou, expresivně kořeněným buketem a plným tělem. IGP. Vůně intenzivní zralé jahody a čokoláda. Chuť kulatá, jemná s vyváženými taniny. Doporučujeme k studené maso či sýry.

  • Nero d'Avola Black Label 2017

    271 

    Vyzrálé víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou a intenzivním buketem. Na patře je znát plné tělo a kořeněná chuť. Perfektně doplní červená masa a steaky. IGP. Vůně pražené mandle, zralé švestky. Chuť kulatá, jemná, plná. Doporučujeme k červená masa, steaky.

  • Syrah – Nero d'Avola 2016

    271 

    Sicilské červené víno ze Syrahu a autochtonní odrůdy Nero d'Avola. Hrozny byly sbírány ručně a každá odrůda byla zpracována odděleně. Během 15-20ti denní macerace získal rmut všechny důležité vlastnosti pro výrobu komplexního a robustního vína. K rozvoji jeho bohatého a hladkého projevu přispělo i 10ti měsíční zrání v barikových sudech a následně roční ležení na lahvi. IGP. Vůně bohaté, červené ovoce, sladké koření, kakao. Chuť mohutná, hluboká, s výraznými taniny, mátový. Doporučujeme k zralé sýry, uzené salámy, červená masa.

  • Syrah 2018

    197 

    Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.

  • Syrah 2019

    197 

    Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.

  • Syrah 2020

    206 

    Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.

  • White Tola 2020

    271 

    IGP. Vůně ovocná, květinová. Chuť cider,grep, limeta. Doporučujeme k houbové rizoto,mušle,losos.