Zobrazuji všech 24 výsledků
-
271 Kč
Black Label, seskupení nejlepších hroznů Nero d'Avola z panství Giambascio a Bosco Falconeria, se v průběhu let stal vlajkovou lodí rodiny Tola Vyzrálé víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou a intenzivním buketem. Na patře je znát plné tělo a kořeněná chuť. Perfektně doplní červená masa a steaky. IGP. Vůně éterická, intenzivní. Chuť jemná, hladká a sametová. Doporučujeme k k těstovinám s vepřovou omáčkou a ochuceným s.
-
207 Kč
Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.
-
182 Kč
Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.
-
206 Kč
Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.
-
206 Kč
Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.
-
206 Kč
Nero d'Avola pochází z hroznů vypěstovaných na statcích Bosco Falconeria. Jeho barva je jasně rubínově červená. Vůně je ve skutečnosti bohatá s náznaky zralého červeného a černého ovoce harmonicky doprovázené balzamikovými tóny tymiánu a tmavého koření IGP. Vůně bohatá s náznaky zralého červeného a černého. Chuť elegantní s jemnou tříslovinou.. Doporučujeme k pečeně, dušené maso se zeleninou.
-
206 Kč
Víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou, expresivně kořeněným buketem a plným tělem. IGP. Vůně intenzivní zralé jahody a čokoláda. Chuť kulatá, jemná s vyváženými taniny. Doporučujeme k studené maso či sýry.
-
271 Kč
Vyzrálé víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou a intenzivním buketem. Na patře je znát plné tělo a kořeněná chuť. Perfektně doplní červená masa a steaky. IGP. Vůně pražené mandle, zralé švestky. Chuť kulatá, jemná, plná. Doporučujeme k červená masa, steaky.
-
271 Kč
Sicilské červené víno ze Syrahu a autochtonní odrůdy Nero d'Avola. Hrozny byly sbírány ručně a každá odrůda byla zpracována odděleně. Během 15-20ti denní macerace získal rmut všechny důležité vlastnosti pro výrobu komplexního a robustního vína. K rozvoji jeho bohatého a hladkého projevu přispělo i 10ti měsíční zrání v barikových sudech a následně roční ležení na lahvi. IGP. Vůně bohaté, červené ovoce, sladké koření, kakao. Chuť mohutná, hluboká, s výraznými taniny, mátový. Doporučujeme k zralé sýry, uzené salámy, červená masa.
-
197 Kč
Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.
-
197 Kč
Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.
-
206 Kč
Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.
-
271 Kč
Sicilské červené víno ze Syrahu a autochtonní odrůdy Nero d'Avola. Hrozny byly sbírány ručně a každá odrůda byla zpracována odděleně. Během 15-20ti denní macerace získal rmut všechny důležité vlastnosti pro výrobu komplexního a robustního vína. K rozvoji jeho bohatého a hladkého projevu přispělo i 10ti měsíční zrání v barikových sudech a následně roční ležení na lahvi. IGP. Vůně červené ovoce s nádechem sladkého koření a ka. Chuť působí hutně, hřejivě. Doporučujeme k ideální k červeným masům, velmi kořeněným sýr.
-
247 Kč
Zlatavá barva hroznů v odlescích inklinujících ke zlatu. Ovocný buket cedru, limetky a žlutého grapefruitu, intenzivní a elegantní, s tóny opuncie. Je to směs, která harmonicky kombinuje původní odrůdu hroznů s mezinárodní odrůdou. Hrozny Chardonnay, které tvoří 50 % produktu, se sklízí na konci srpna, zatímco původní hrozny Insolia, které budou zabírat zbývajících 50 %se sklízí během první dekády září. IGP. Vůně limetka a žlutého grapefruitu. Chuť intenzivní a elegantní, s tóny opuncie.. Doporučujeme k korýšům a mořským ježkům.
-
206 Kč
Grillo je bílá odrůda, která se ve většině případů používá jako složka likérového vína Marsala. Jako samostatné víno se vyskytuje jen zřídka. Dobře snáší teplo a sucho. Víno zrálo po dobu 3 měsíců v nerezových tancích a následně 2-3 měsíce na lahvi ve sklepě. Vůně i chuť jsou velmi svěží s ovocno-herbálními tóny a znatelnou minerální linkou. IGP. Vůně ovocitá, herbální, minerální. Chuť středně plná, vyvážená, jemná. Doporučujeme k sushi, těstoviny, drůbež, ryby.
-
206 Kč
Víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou, expresivně kořeněným buketem a plným tělem. IGP. Vůně intenzivní zralé jahody a čokoláda. Chuť kulatá, jemná s vyváženými taniny. Doporučujeme k studené maso či sýry.
-
206 Kč
Nero d'Avola pochází z hroznů vypěstovaných na statcích Bosco Falconeria. Jeho barva je jasně rubínově červená. Vůně je ve skutečnosti bohatá s náznaky zralého červeného a černého ovoce harmonicky doprovázené balzamikovými tóny tymiánu a tmavého koření IGP. Vůně bohatá s náznaky zralého červeného a černého. Chuť elegantní s jemnou tříslovinou.. Doporučujeme k pečeně, dušené maso se zeleninou.
-
271 Kč
Vyzrálé víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou a intenzivním buketem. Na patře je znát plné tělo a kořeněná chuť. Perfektně doplní červená masa a steaky. IGP. Vůně pražené mandle, zralé švestky. Chuť kulatá, jemná, plná. Doporučujeme k červená masa, steaky.
-
271 Kč
Black Label, seskupení nejlepších hroznů Nero d'Avola z panství Giambascio a Bosco Falconeria, se v průběhu let stal vlajkovou lodí rodiny Tola Vyzrálé víno z tradiční sicilské odrůdy Nero d'Avola s temně červenou barvou a intenzivním buketem. Na patře je znát plné tělo a kořeněná chuť. Perfektně doplní červená masa a steaky. IGP. Vůně éterická, intenzivní. Chuť jemná, hladká a sametová. Doporučujeme k k těstovinám s vepřovou omáčkou a ochuceným s.
-
271 Kč
Sicilské červené víno ze Syrahu a autochtonní odrůdy Nero d'Avola. Hrozny byly sbírány ručně a každá odrůda byla zpracována odděleně. Během 15-20ti denní macerace získal rmut všechny důležité vlastnosti pro výrobu komplexního a robustního vína. K rozvoji jeho bohatého a hladkého projevu přispělo i 10ti měsíční zrání v barikových sudech a následně roční ležení na lahvi. IGP. Vůně červené ovoce s nádechem sladkého koření a ka. Chuť působí hutně, hřejivě. Doporučujeme k ideální k červeným masům, velmi kořeněným sýr.
-
271 Kč
Sicilské červené víno ze Syrahu a autochtonní odrůdy Nero d'Avola. Hrozny byly sbírány ručně a každá odrůda byla zpracována odděleně. Během 15-20ti denní macerace získal rmut všechny důležité vlastnosti pro výrobu komplexního a robustního vína. K rozvoji jeho bohatého a hladkého projevu přispělo i 10ti měsíční zrání v barikových sudech a následně roční ležení na lahvi. IGP. Vůně bohaté, červené ovoce, sladké koření, kakao. Chuť mohutná, hluboká, s výraznými taniny, mátový. Doporučujeme k zralé sýry, uzené salámy, červená masa.
-
206 Kč
Suché výrazné červené víno s expresivním buketem a intenzivní kořeněnou chutí. Je vyrobené čistě nerezovou technologií, díky čemuž je živé a šťavnaté. Vhodné k zrajícím sýrům či červenému masu. IGP. Vůně zralé bobulové ovoce. Chuť kořeněná, výrazně sametová. Doporučujeme k červená masa, hovězí steak.
-
271 Kč
IGP. Vůně ovocná, květinová. Chuť cider,grep, limeta. Doporučujeme k houbové rizoto,mušle,losos.
-
247 Kč
Zlatavá barva hroznů v odlescích inklinujících ke zlatu. Ovocný buket cedru, limetky a žlutého grapefruitu, intenzivní a elegantní, s tóny opuncie. Je to směs, která harmonicky kombinuje původní odrůdu hroznů s mezinárodní odrůdou. Hrozny Chardonnay, které tvoří 50 % produktu, se sklízí na konci srpna, zatímco původní hrozny Insolia, které budou zabírat zbývajících 50 %se sklízí během první dekády září. IGP. Vůně limetka a žlutého grapefruitu. Chuť intenzivní a elegantní, s tóny opuncie.. Doporučujeme k korýšům a mořským ježkům.