Zobrazen 1. – 16. z 25 výsledků

  • Aglianico 2018

    229 

    100% Aglianico Salento z Puglie. Intenzivní vůně zralých červených bobulí, především třešní a borůvek. V chuti je skvěle strukturované a svěží. Perfektně doplní italské uzeniny, červená masa nebo zrající sýry. IGP. Vůně zralé bobuloviny náznaky čokolády. Chuť plná, opojná, zakulacené taniny, dlouhá. Doporučujeme k hovězí steaky, kořeněné uzeniny.

  • Aglianico 2018

    244 

    100% Aglianico Salento z Puglie. Intenzivní vůně zralých červených bobulí, především třešní a borůvek. V chuti je skvěle strukturované a svěží. Perfektně doplní italské uzeniny, červená masa nebo zrající sýry. IGP. Vůně zralé bobuloviny náznaky čokolády. Chuť plná, opojná, zakulacené taniny, dlouhá. Doporučujeme k hovězí steaky, kořeněné uzeniny.

  • Aléa Malvasia Bianca

    233 

    100% Malvasia Bianca. Na nose ovocná, s florálními tóny a dotekem mandlí. Na patře svěží, harmonická, lehce ovocná a minerální. Skvěle doplní například předkrmy nebo pokrmy z ryb. IGP. Vůně květnatá, ovocitá, harmonická. Chuť středně plná, svěží, vyvážená, tóny mandlí. Doporučujeme k mořské plody, ryby, těstoviny se zeleninou.

  • Aléa Malvasia Bianca 2020

    233 

    100% Malvasia Bianca. Na nose ovocná, s florálními tóny a dotekem mandlí. Na patře svěží, harmonická, lehce ovocná a minerální. Skvěle doplní například předkrmy nebo pokrmy z ryb. IGP. Vůně květnatá, ovocitá, harmonická. Chuť středně plná, svěží, vyvážená, tóny mandlí. Doporučujeme k mořské plody, ryby, těstoviny se zeleninou.

  • Amarone della Valpolicella 2015

    1 164 

    Příkladné Amarone ze sušených hroznů Corviny, v menší míře Corvinony a Rondinelly. Díky procesu sušení je víno intenzivnější ve vůni i chuti a silnější (obsahuje více alkoholu). Na patře je plné, hladké a příjemně nasládlé. V jeho aromatickém profilu najdete třešně a kouřové tóny, následované hlubokými ostružinami, dřevem a kořením. Strukturovaná a dlouhá chuť má v závěru typický čokoládový projev. DOCG. Vůně intenzivní, přezrálé ovoce, marmeláda. Chuť plná, mohutná, komplexní, dlouhá. Doporučujeme k čokoládový dezert, zvěžina na šípkové omáčce.

  • Campo delle Rose Bardolino Chiaretto DOP

    274 

    Lososově růžové cuvée ztělesňující italský temperament a přívětivost. Na nose vás prostoupí intenzivní vůně zralého, drobného, červeného ovoce, jakou jsou jahody, červený rybíz či divoké třešně. Chuť je svěží, příjemně zakulacená s pevnou strukturou a dlouhým závěrem. DOP. Vůně harmonická, čerstvé červené ovoce. Chuť kulatá, svěží, intenzivní, dlouhý závěr. Doporučujeme k lehké předkrmy, rybí a drůbeží maso.

  • Malnera

    259 

    Plné, těžší červené víno s robustním charakterem, který je důsledkem namíchání odrůdy Malvasia Nera, Negroammaro a Merlot. Výborně se hodí ke kořeněným pokrmům, grilovaným masům a obecně těžším pokrmům. IGP. Vůně čistá, harmonická, ovocitá. Chuť plnější, s pevnou strukturou, jemně kořeněná. Doporučujeme k vepřové na bylinkách, tvrdé sýry.

  • Megale Negroamaro 2019

    259 

    Plné, těžší červené víno s robustním tělem, které je charakteristické pro odrůdu Negroammaro. Intenzivní vůně zralého bobulovitého ovoce a temná barva je důsledek zrání v malých amerických dubových sudech. Výborně se hodí ke kořeněným pokrmům, pečenému masu. IGP. Vůně intenzivní, bobulovité ovoce, dotek dřeva. Chuť plná, výrazné taniny, borůvky, ostružiny, koř. Doporučujeme k pečená tmavá masa, sýry s bílou plísní.

  • Megale Negroamaro 2021

    259 

    Plné, těžší červené víno s robustním tělem, které je charakteristické pro odrůdu Negroammaro. Intenzivní vůně zralého bobulovitého ovoce a temná barva je důsledek zrání v malých amerických dubových sudech. Výborně se hodí ke kořeněným pokrmům, pečenému masu. IGP. Vůně intenzivní, bobulovité ovoce, dotek dřeva. Chuť plná, výrazné taniny, borůvky, ostružiny, koř. Doporučujeme k pečená tmavá masa, sýry s bílou plísní.

  • PercheNo?! Zinfandel Salento IGP

    595 

    Šťavnaté Primitivo z apelace Salento IGP jasné rubínové barvy. Vůně vína je expresivní a připomíná zralé červené ovoce přecházející až do tónů sušeného ovoce a orientálního koření. Chuť je plná, intenzivní a příjemně zakulacená. IGP. Vůně zralé červené ovoce s náznaky sešeného ovoce. Chuť intenzivní, mohutná, kulaté taniny. Doporučujeme k restované a pečené tmavé maso, zvěřina, vyzrá.

  • PercheNo?! Zinfandel Salento IGP

    700 

    Šťavnaté Primitivo z apelace Salento IGP jasné rubínové barvy. Vůně vína je expresivní a připomíná zralé červené ovoce přecházející až do tónů sušeného ovoce a orientálního koření. Chuť je plná, intenzivní a příjemně zakulacená. IGP. Vůně zralé červené ovoce s náznaky sešeného ovoce. Chuť intenzivní, mohutná, kulaté taniny. Doporučujeme k restované a pečené tmavé maso, zvěřina, vyzrá.

  • Primitivo di Manduria Byzantium DOC

    374 

    Krásné červené Primitivo di Manduria s bohatou vůní a plnou chutí. Vůně je bohatá s tóny zralých švestek a červených bobulovin. Chuť je plná, intenzivní a strukturovaná, lehce pikantní. Dlouhá dochuť plná dřeva a jemné taniny. DOP. Vůně intenzivní, tóny švestek a červených plodů. Chuť plná, strukturovaná, lehce pikantní. Doporučujeme k grilovaná masa, ragú, zrající sýry.

  • Primitivo di Manduria Byzantium DOC 2019

    415 

    Krásné červené Primitivo di Manduria s bohatou vůní a plnou chutí. Vůně je bohatá s tóny zralých švestek a červených bobulovin. Chuť je plná, intenzivní a strukturovaná, lehce pikantní. Dlouhá dochuť plná dřeva a jemné taniny. DOP. Vůně intenzivní, tóny švestek a červených plodů. Chuť plná, strukturovaná, lehce pikantní. Doporučujeme k grilovaná masa, ragú, zrající sýry.

  • Primitivo di Manduria Diodoro

    450 

    Krásně propracované Primitivo di Manduria z vybraných vinic provincie Taranto. Macerace probíhá při teplotě 22-26 stupňů 10-15 dnů. Následně se víno přesouvá do francouzských a amerických barikových sudů, kde zraje po dobu 6-12 měsíců. Víno má krásnou rubínově červenou barvu. Vůně je intenzivní a široká, s dominancí zralých červených plodů (především třešně, švestky) doplněných o kořeněné tóny skořice. Chuť je plná, hřejivá a dlouhá s pevným závěrem, kopírující aromatický profil. Perfektně potěší každého milovníka kvalitního Primitiva. DOP. Vůně intenzivní, zralé červené plody, skořice. Chuť plná, hřejivá, dlouhá, pevný závěr. Doporučujeme k zrající sýry, pečená červená masa.

  • Primitivo di Manduria Diodoro 2018

    500 

    Krásně propracované Primitivo di Manduria z vybraných vinic provincie Taranto. Macerace probíhá při teplotě 22-26 stupňů 10-15 dnů. Následně se víno přesouvá do francouzských a amerických barikových sudů, kde zraje po dobu 6-12 měsíců. Víno má krásnou rubínově červenou barvu. Vůně je intenzivní a široká, s dominancí zralých červených plodů (především třešně, švestky) doplněných o kořeněné tóny skořice. Chuť je plná, hřejivá a dlouhá s pevným závěrem, kopírující aromatický profil. Perfektně potěší každého milovníka kvalitního Primitiva. DOP. Vůně intenzivní, zralé červené plody, skořice. Chuť plná, hřejivá, dlouhá, pevný závěr. Doporučujeme k zrající sýry, pečená červená masa.

  • Primitivo di Manduria Diodoro 2020

    500 

    Krásně propracované Primitivo di Manduria z vybraných vinic provincie Taranto. Macerace probíhá při teplotě 22-26 stupňů 10-15 dnů. Následně se víno přesouvá do francouzských a amerických barikových sudů, kde zraje po dobu 6-12 měsíců. Víno má krásnou rubínově červenou barvu. Vůně je intenzivní a široká, s dominancí zralých červených plodů (především třešně, švestky) doplněných o kořeněné tóny skořice. Chuť je plná, hřejivá a dlouhá s pevným závěrem, kopírující aromatický profil. Perfektně potěší každého milovníka kvalitního Primitiva. DOP. Vůně intenzivní, zralé červené plody, skořice. Chuť plná, hřejivá, dlouhá, pevný závěr. Doporučujeme k zrající sýry, pečená červená masa.