Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Hruškovice 40%

    490 

    K výrobě této jemné pálenky byli použity pouze pečlivě vybrané šťavnaté a voňavé hrušky, které kvasily bez přístupu vzduchu minimálně 60 dní. Na výrobu 1l této hruškovice je potřeba 8-10 kg zralých hrušek. Hruškovice. Vůně jemná, noblesní, čistá. Chuť hebká, hřejivá, vyzrálé hrušky. Doporučujeme k digestiv.

  • Hruškovice 50%

    546 

    K výrobě této jemné pálenky byli použity pouze pečlivě vybrané šťavnaté a voňavé hrušky, které kvasily bez přístupu vzduchu minimálně 60 dní. Na výrobu 1l této hruškovice je potřeba 12-14 kg zralých hrušek. Hruškovice. Vůně jemná, výrazná, strukturovaná. Chuť čistá, jemná, o vyzrálých hruškách. Doporučujeme k digestiv.

  • Meruňkový likér 37,5% 0,7l

    396 

    Tento meruňkový likér je vyráběn macerací šťavnatých meruňek z Velkých Pavlovic a následnou destilací. Díky tomu v sobě kocentruje intemzivní aorma tuzemských, šťavnatých meruněk. Ovocný likér. Vůně jemná, nasládlá, meruňková. Chuť čistá, zakulacená, po zralých meruňkách. Doporučujeme k digestiv, do koktejlů.

  • Ořechovka 30%

    396 

    Lahodný ořechový likér, který se vyrábí macerací nezralých vlašských ořechů a následnou destilací. Má jemnou hořkosladkou chuť a perfektně se hodí jako digestiv pro podporu trávení. Ořechový likér. Vůně jemná, bylinný, nasládlá. Chuť intenzivní, hluboká, hořkosladká. Doporučujeme k digestiv, do koktejlů.

  • Punč 21%

    303 

    Vysoce kvalitní vinný likér z tuzemských surovin Vás obejme příjemným ovocným aroma a vůní vánočního koření. Na patře je intenzivní, příjemně zakulacený s tóny vanilky. Vinný likér. Vůně intenzivní, podmanivá, vánoční koření. Chuť plná, nasládlá, svůdná.

  • Slivovice 40%

    490 

    Na výrobu této pálenky se nejprve sklidí a vytřídí kvalitní a zralé švestky. Ty se nechají bez přístupu vzduchu 60 dní kvasit a následně vydestilují. K výrobě 1l této pálenky se spotřebuje přibližně 10 kg zralých švestek. Slivovice. Vůně jemná, ovocná. Chuť čistá, hřejivá, po zralých švestkách. Doporučujeme k digestiv.

  • Slivovice 50%

    548 

    Prvotřídní slivovice z Pěstitelské pálenice Sudlička. Na výrobu této pálenky se nejprve sklidí a vytřídí kvalitní a zralé švestky. Ty se nechají bez přístupu vzduchu 60 dní kvasit a následně vydestilují. K výrobě 1L této pálenky se spotřebuje přibližně 13 kg zralých švestek. Slivovice. Vůně jemná, ovocná, čistá. Chuť intenzivní, plná, zralé švestky. Doporučujeme k digestiv.

  • Staročeská Meruňka 37,5%

    410 

    Tento meruňkový likér je vyráběn macerací šťavnatých meruňek z Velkých Pavlovic a následnou destilací. D9ky tomu v sobě kocentruje intemzivní aorma tuzemských, šťavnatých meruněk. Ovocný likér. Vůně jemná, nasládlá, meruňková. Chuť čistá, zakulacená, po zralých meruňkách. Doporučujeme k digestiv, do koktejlů.