Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • St. Raphael Gold Ambre 15% 0,7

    277 

    St Raphaël je plodem rafinovaného spojení ušlechtilých vín a aromatických rostlin s exotickými názvy, jako je quinquina, kakao, hořký pomeranč, vanilka a Colombo. Základní přísada pro St Raphaël je známá jako „mistelle“. Získává se obohacením hroznové šťávy alkoholem, aby se přerušilo kvašení a zachoval se přirozený cukr nacházející se v hroznech. Poté se přidá quinquina a kůra z hořkého pomeranče, vanilka a kakao a pomalu se macerují dokud se vůně plně nevstřebá. Během míchání využívá sklepmistr François Lairis své dovednosti a talent, aby zajistil dokonalé vyvážení St Raphaël, než přistoupí k posledním krokům chlazení, filtrace a plnění do lahví Vermut. Vůně hořký pomeranč, kakao a vanilka. Chuť ovocný, s hladkým tělem a kořenitými tóny. Doporučujeme k do koktejlů nebo na ledu.

  • ST. RAPHAEL ROUGE APERITIV 0,75 L 16%

    277 

    St Raphaël je plodem rafinovaného spojení ušlechtilých vín a aromatických rostlin s exotickými názvy, jako je quinquina, kakao, hořký pomeranč, vanilka a Colombo. Základní přísada pro St Raphaël je známá jako „mistelle“. Získává se obohacením hroznové šťávy alkoholem, aby se přerušilo kvašení a zachoval se přirozený cukr nacházející se v hroznech. Poté se přidá quinquina a kůra z hořkého pomeranče, vanilka a kakao a pomalu se macerují dokud se vůně plně nevstřebá. Během míchání využívá sklepmistr François Lairis své dovednosti a talent, aby zajistil dokonalé vyvážení St Raphaël, než přistoupí k posledním krokům chlazení, filtrace a plnění do lahví Vermut. Vůně ovocná, kořenitá. Chuť lehce nasládlá s kořenitými tóny. Doporučujeme k aperitiv,koktejl.

  • Zástupný symbol

    ST. RAPHAEL ROUGE APERITIV 0,75 L 18%

    277 

    St Raphaël je plodem rafinovaného spojení ušlechtilých vín a aromatických rostlin s exotickými názvy, jako je quinquina, kakao, hořký pomeranč, vanilka a Colombo. Základní přísada pro St Raphaël je známá jako „mistelle“. Získává se obohacením hroznové šťávy alkoholem, aby se přerušilo kvašení a zachoval se přirozený cukr nacházející se v hroznech. Poté se přidá quinquina a kůra z hořkého pomeranče, vanilka a kakao a pomalu se macerují dokud se vůně plně nevstřebá. Během míchání využívá sklepmistr François Lairis své dovednosti a talent, aby zajistil dokonalé vyvážení St Raphaël, než přistoupí k posledním krokům chlazení, filtrace a plnění do lahví Vermut. Vůně ovocná, kořenitá. Chuť lehce nasládlá s kořenitými tóny. Doporučujeme k aperitiv,koktejl.