Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2014

    541 

    Krásně zralý Cabernet Sauvignon ve své ryzí podobě – v jeho projevu dominují zralé tmavé bobuloviny s převahou černého rybízu. Ovocné tóny doplňuje dotek cedrového dřeva a sladkého koření. Vynikající je už dnes, má před sebou však ještě mnoho let. Víno zrálo 24 měsíců ve francouzských dubových sudech. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivní, zralé lesní plody, třešně. Chuť plná, lehce kořeněná, bobuloviny. Doporučujeme k vepřová pečeně, lasagne.

  • Frankovka 2017

    309 

    Víno pochází z vinic s přísnou redukcí, díky čemuž jsou hrozny koncentrovanější. Fermentace probíhá výhradně na přírodních kvasinkách a víno zraje 12 měsíců ve francouzských dubových sudech. Ve vůni i chuti je víno komplexní, harmonické a intenzivní. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně hluboká, višně v čokoládě, koření. Chuť plná, harmonická, kořenitá, sladké třísloviny. Doporučujeme k zvěřina, pokrmy z tmavého masa.

  • Merlot výběr z hroznů 2017

    379 

    Červené suché víno s příjemným ovocným nádechem, na patře se objevují ostružiny a černý rybíz. Víno je vyzrálé, v chuti hebké a pevné. Výborně se hodí v kombinaci s úpravou tmavých mas. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně ostružiny a černý rybíz. Chuť hebké a pevné. Doporučujeme k tmavá masa.

  • Pinot Noir výběr z hroznů 2017 barrique

    633 

    Ukázkový 100% Pinot Noir. Minerální a kořenité aroma s tóny černých a červených peckovin. Víno je strukturované, plné tříslovin s hladká sofistikovanou dochuťí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kořenitá, černé třešně, švestky. Chuť plná, dlouhotrvající, pevné třísloviny. Doporučujeme k pečené či dušené jehněčí.

  • Pinot Noir výběr z hroznů 2018 barrique

    633 

    Ukázkový 100% Pinot Noir. Minerální a kořenité aroma s tóny černých a červených peckovin. Víno je strukturované, plné tříslovin s hladká sofistikovanou dochuťí. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně kořenitá, černé třešně, švestky. Chuť plná, dlouhotrvající, pevné třísloviny. Doporučujeme k pečené či dušené jehněčí.

  • Skale pozní sběr 2016

    774 

    Toto cuvée 60% CS + 40% ME zrálo 24 měsíců v nových prémiových sudech. Dobrá práce se dřevem je zde velmi znát. Vůně i chuť je doslova nadupaná kvalitními taniny a zralým lesním ovocem. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivnější, zemitá s nádechem peckovin. Chuť bohatá,dlouhá. Doporučujeme k pečená tmavá masa.

  • Skale výběr z hroznů 2012

    774 

    Špičkový moravský Pinot Noir aka Rulandské modré. Na nose rybíz, švestky, zemité kakaové tóny. Extrémně dlouhá dochuť. Jakostní víno s přívlastkem. Vůně intenzivní, bezinky, černý rybíz. Chuť bohatá, ovocná, lehce kořeněná. Doporučujeme k pečená tmavá masa.