Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • Cava Bonaval brut nature

    245 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typckou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.

  • Cava Bonaval brut nature

    333 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typickou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.

  • Inviosa Bonaval Cava Brut Nature

    333 

    Bílé šumivé víno vyrobené tradiční metodou sekundární fermentace ze španělské odrůdy Macabeo. Zrání na kvasničních kalech probíhalo 10 měsíců. Tato Cava má svou typickou lehkost, svěžest a eleganci spojenou se španělským temperamentem. Cava. Vůně ovocná s citrusovým charakterem. Chuť ovocná s květinovými tóny. Doporučujeme k aperitiv, lehké předkrmy, ústřice.