Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Marsala Fine I.P. Ambra

    239 

    Dezertní víno Marsala, které skvěle ladí ke sladkým pokrmům. Používá se i vkuchyni pro přípravu rafinovaných pokrmů. Chuť je mírně sladká s dlouhým závěrem. Podávejte při teplotě 16 – 18 °C. DOP.

  • Marsala Superiore S.O.M.

    359 

    Označení Superiore zde znamená, že tato suchá Marsala zrála nejméně 2 roky. Perfektní před jídlem nebo i po jídle. Vyznačuje se středním tělem a dlouhým závěrem. Má příjemně pikantní umami tóny pražených ořechů, spálených citrusů a houbové zeminy. DOP.

  • Marsala Superiore Sweet

    359 

    Sladké dezertní víno ze Sicílie vzniklo spojením tří odrůd: Grillo, Catarratto a Inzolia a metodou fortifikace pro sladký chuťový profil. Intenzivní vůně s tóny hořké čokolády a zralého sušeného ovoce. Na patře je patrně znát plné tělo s dlouhým finálem. Vůně intenzivní, hořká čokoláda, sušené ovoce. Chuť plná, strukturovaná, jemná, dlouhá. Doporučujeme k karamelové dezerty, consommé.

  • Moscato IGP

    239 

    Dezertní víno vyrobené z mírně sušených hroznů na vinici. Perfektní s jakýmkoli druhem pečiva, zejména s měkkými a krémovými sladkostmi, jako jsou "cannoli" a "cassate siciliane". Podávání při 12-15°C DOP.