Zobrazuji všech 10 výsledků

  • Alagna Marsala Fine I.P. Ambra

    189 

    Dezertní víno Marsala, které skvěle ladí ke sladkým pokrmům. Používá se i vkuchyni pro přípravu rafinovaných pokrmů. Chuť je mírně sladká s dlouhým závěrem. Podávejte při teplotě 16 – 18 °C. DOP. Vůně vůně sušeného nebo kandovaného ovoce. Chuť hladká, plná, perzistentní. Doporučujeme k černé třešně, fíky, švestky, čokoláda a tamar.

  • Alagna Marsala Superiore S.O.M.

    281 

    Označení Superiore zde znamená, že tato suchá Marsala zrála nejméně 2 roky. Perfektní před jídlem nebo i po jídle. Vyznačuje se středním tělem a dlouhým závěrem. Má příjemně pikantní tóny pražených ořechů, spálených citrusů a houbové zeminy. DOP. Vůně tóny meruněk, sušených fíků a vanilky. Chuť výrazné tóny meruněk,citrusů. Doporučujeme k dezerty,aperitiv.

  • Alagna Marsala Superiore Sweet

    281 

    Sladké dezertní víno ze Sicílie vzniklo spojením tří odrůd: Grillo, Catarratto a Inzolia a metodou fortifikace pro sladký chuťový profil. Intenzivní vůně s tóny hořké čokolády a zralého sušeného ovoce. Na patře je patrně znát plné tělo s dlouhým finálem. DOP. Vůně intenzivní, hořká čokoláda, sušené ovoce. Chuť plná, strukturovaná, jemná, dlouhá. Doporučujeme k karamelové dezerty, consommé.

  • Alagna Moscato IGP

    191 

    Dezertní víno vyrobené z mírně sušených hroznů na vinici. Perfektní s jakýmkoli druhem pečiva, zejména s měkkými a krémovými sladkostmi, jako jsou "cannoli" a "cassate siciliane". Podávání při 12-15°C IGP. Vůně óny vyzrálých broskví, manga a dalšího exotic. Chuť harmonické a jemné s čerstvou kyselinkou. Doporučujeme k dezerty, sladká kuchyně, ovocné saláty.

  • Marsala Fine I.P. Ambra

    189 

    Dezertní víno Marsala, které skvěle ladí ke sladkým pokrmům. Používá se i vkuchyni pro přípravu rafinovaných pokrmů. Chuť je mírně sladká s dlouhým závěrem. Podávejte při teplotě 16 – 18 °C. DOP. Vůně vůně sušeného nebo kandovaného ovoce. Chuť hladká, plná, perzistentní. Doporučujeme k černé třešně, fíky, švestky, čokoláda a tamar.

  • Marsala Superiore S.O.M.

    359 

    Označení Superiore zde znamená, že tato suchá Marsala zrála nejméně 2 roky. Perfektní před jídlem nebo i po jídle. Vyznačuje se středním tělem a dlouhým závěrem. Má příjemně pikantní umami tóny pražených ořechů, spálených citrusů a houbové zeminy. DOP.

  • Marsala Superiore S.O.M.

    281 

    Označení Superiore zde znamená, že tato suchá Marsala zrála nejméně 2 roky. Perfektní před jídlem nebo i po jídle. Vyznačuje se středním tělem a dlouhým závěrem. Má příjemně pikantní tóny pražených ořechů, spálených citrusů a houbové zeminy. DOP. Vůně tóny meruněk, sušených fíků a vanilky. Chuť výrazné tóny meruněk,citrusů. Doporučujeme k dezerty,aperitiv.

  • Marsala Superiore Sweet

    281 

    Sladké dezertní víno ze Sicílie vzniklo spojením tří odrůd: Grillo, Catarratto a Inzolia a metodou fortifikace pro sladký chuťový profil. Intenzivní vůně s tóny hořké čokolády a zralého sušeného ovoce. Na patře je patrně znát plné tělo s dlouhým finálem. Vůně intenzivní, hořká čokoláda, sušené ovoce. Chuť plná, strukturovaná, jemná, dlouhá. Doporučujeme k karamelové dezerty, consommé.

  • Moscato IGP

    239 

    Dezertní víno vyrobené z mírně sušených hroznů na vinici. Perfektní s jakýmkoli druhem pečiva, zejména s měkkými a krémovými sladkostmi, jako jsou "cannoli" a "cassate siciliane". Podávání při 12-15°C DOP.

  • Moscato IGP

    191 

    Dezertní víno vyrobené z mírně sušených hroznů na vinici. Perfektní s jakýmkoli druhem pečiva, zejména s měkkými a krémovými sladkostmi, jako jsou "cannoli" a "cassate siciliane". Podávání při 12-15°C IGP. Vůně óny vyzrálých broskví, manga a dalšího exotic. Chuť harmonické a jemné s čerstvou kyselinkou. Doporučujeme k dezerty, sladká kuchyně, ovocné saláty.