Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • EGGO Bonaparte Bonarda

    607 

    100% Bonarda. Ručně sbírané hrozny pochází z vinic v oblasti La Arboleda na svazích Tupungata. Průměrné stáří hlav je 60 let. Celý proces vinifikace probíhá v betonových vejcích, odtud označení „EGGO“. Spontánní fermentace, poté dalších 15 dní na slupkách, po vylisování se víno vrací zpět do stejného vejce, kde dalších 10 měsíců zraje. Na nose je víno bylinkové, maličko florální, ale i zemité. Na patře je víno nesmírně intenzivní, s kompaktními taniny a dlouhou, silnou dochutí. Vůně bohatá, ovocitá, florální, herbální, zemité t. Chuť intenzivní, plná s živelností, jemné taniny,. Doporučujeme k pizza, těstoviny s houbami, tmavá masa.

  • Las Moras Bonarda 2020

    160 

    Ovocné, středně tělnaté červené víno s fialkovými odlesky. Na patře je cítit třešeň, švestková marmelada a tóny tabáku. Vůně Červené ovoce s tóny ostružin, vanilka, káva. Chuť kulaté jemné taniny, višeň v závěru. Doporučujeme k Červené maso, těstoviny.

  • Varietal Bonarda

    160 

    Ovocné, středně tělnaté červené víno s fialkovými odlesky. Na patře je cítit třešeň, švestková marmelada a tóny tabáku. Vůně Červené ovoce s tóny ostružin, vanilka, káva. Chuť kulaté jemné taniny, višeň v závěru. Doporučujeme k Červené maso, těstoviny.

  • Zorzal EGGO Bonaparte Bonarda 2016

    607 

    100% Bonarda. Ručně sbírané hrozny pochází z vinic v oblasti La Arboleda na svazích Tupungata. Průměrné stáří hlav je 60 let. Celý proces vinifikace probíhá v betonových vejcích, odtud označení „EGGO“. Spontánní fermentace, poté dalších 15 dní na slupkách, po vylisování se víno vrací zpět do stejného vejce, kde dalších 10 měsíců zraje. Na nose je víno bylinkové, maličko florální, ale i zemité. Na patře je víno nesmírně intenzivní, s kompaktními taniny a dlouhou, silnou dochutí. Vůně bohatá, ovocitá, florální, herbální, zemité t. Chuť intenzivní, plná s živelností, jemné taniny,. Doporučujeme k pizza, těstoviny s houbami, tmavá masa.