Zobrazen 97. – 128. z 755 výsledků

  • Bourgogne Côte d'Or Pinot noir 2018

    595 

    Hrozny odrůdy Pinot noir pochází ze dvou velmi malých vinic, Champ l’Huillier a Montpoulains rozkládajících se v apelaci Bourgogne Côte d'Or vzniklé teprve v roce 2017. Zatímco hrozny z první z nich dodávají vínu výrazný ovocný projev, hrozny z druhé vinice mu propůjčují jeho hloubku. Vzniká tak velmi zajímavé víno, které Vám bude příjemným společníkem.

    Ručně sbírané hrozny byly nejprve macerovány v chladu po dobu 7 až 10 dnů a poté proběhla spontánní fermentace trvající 2 až 3 týdny. Víno následně zrálo v sudech s francouzského dubu, z nichž 10 % bylo tvořeno novými sudy. Po jednom roce až 15 měsících zrání, během nějž proběhla i spontánní malolaktická fermentace, bylo víno bez filtrace lahvováno.

    Díky tomuto v Burgundsku tradičnímu postupu vzniklo velmi vyvážené víno, které je srozumitelné a zároveň uspokojí i náročné milovníky vín.

    AOP. Vůně čerstvé červené ovoce. Chuť expresivní, strukturovaná, lahodná. Doporučujeme k měkké salámy, hovězí po burgundsku.

  • Bourgogne Hautes Côtes de Nuits "Les Damoiseaux" 2014

    563 

    Famózní Rulandské modré z proslulé francouzské oblasti Bourgogne, přesněji Hautes Côtes de Nuits. Vybalancovaná chuť červeného a černého bobulovitého ovoce s jemnou tříslovinou. Velice příjemná, harmonická a ovocná vůně. AOP. Vůně elegantní, červené ovoce, harmonická. Chuť intenzivní, jemné taniny, pevná struktura, dl. Doporučujeme k cizrnové placky, králičí maso, sýry s bílou p.

  • Bourgogne Pinot Noir Prestige 2018

    471 

    Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně červené ovoce a koření. Chuť elegantní, jemná, v závěru vyvážená. Doporučujeme k drůbeží masa.

  • Bourgogne Pinot Noir Prestige 2020

    505 

    Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně červené ovoce a koření. Chuť elegantní, jemná, v závěru vyvážená. Doporučujeme k drůbeží masa.

  • Bourgogne Pinot Noir Prestige 2021

    559 

    Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně lehce dřevitá s buketem červeného ovoce. Chuť kulaté s jemnými a elegantními taniny.. Doporučujeme k bílé a červené maso, lehký sýr.

  • Bruno Marret La Côte de Vincent Blanc nealko

    243 

    Nealkoholické bílé víno světle žluté svěží barvy pochází z hroznů odrůd Riesling a Ryvaner, vyznačuje se krásnou lehce pikantní aromatikou zralého ovoce a chutí, ve které potěší zejména velmi živá vyvážená kyselinka. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně zralé citrusy, žlutá broskev. Chuť grepová kůra, ovoce, kořenitost. Doporučujeme k ryby, lehké omáčky, saláty.

  • Bruno Marret La Côte de Vincent Effervescent nealko

    279 

    Nealkoholické šumivé víno je vyrobeno z odrůd Riesling a Ryvaner a vyznačuje se velmi jemným perlením a dlouhým slavnostním projevem. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické šumivé víno. Vůně svěží, živá, citrusy. Chuť velmi jemné perlení, dlouhá dochuť. Doporučujeme k aperitiv, dezerty.

  • Bruno Marret La Côte de Vincent Effervescent nealkoholické 0

    279 

    Nealkoholické šumivé víno je vyrobeno z odrůd Riesling a Ryvaner a vyznačuje se velmi jemným perlením a dlouhým slavnostním projevem. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické šumivé víno. Vůně svěží, živá, citrusy. Chuť velmi jemné perlení, dlouhá dochuť. Doporučujeme k aperitiv, dezerty.

  • Bruno Marret La Côte de Vincent Rosé nealko

    243 

    Nealkoholické růžové víno z francouzských odrůd Cincault a Syrah má krásnou živou lososovou barvu, v jeho aromatice i chuti se objevuje zejména zralé červené zahradní a lesní ovoce. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně přezrálé červené ovoce. Chuť bohatá, maliny, lesní jahody. Doporučujeme k ovocné dezerty.

  • Bruno Marret Merlot Rouge de Vincent nealko

    255 

    Nealkoholické víno pochází z odrůdy Merlot, která mu dává svou typickou odrůdovou ovocnost a šťavnatost. Ve víně je patrná i velmi příjemná tříslovina. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně živá, zralé ovoce, kouřovost. Chuť sťavnatá, ovocná, příjemný tanin. Doporučujeme k masové pokrmy, čokoládové dezerty.

  • Brut Améthyste

    896 

    Brut Améthyste je cuvée produkované k Dionýsově poctě, který se podle legendy bláznivě zamiloval do překrásné nymfy Améthyste. Podobně se můžete i Vy zamilovat do tohoto jedinečného šumivého vína. Jeho buket je velmi delikátní a hluboký. Tóny zralého drobného ovoce jsou doplněny o příjemnou vanilkovou kořenitost. Chuť je výrazně svěží a lahodně zakulacená. Převládá v ní ovoce prolínající se s typickými tóny briošky. Champagne. Vůně komplexní, delikátní, ovocitá, vanilka. Chuť svěží, vyvážená, s jemným perlením, tóny brio. Doporučujeme k aperitiv, sushi, Jambon de Bayonne.

  • Cabernet Sauvignon 2018

    172 

    Tmavě granátová barva s vůní drobného lesního ovoce, vyzrálého černého rybízu a hořké čokolády s příjemným, jemně cedrovým tónem. Toto tělnatější víno, které jsme školili v našem vinařství, vyniká hebkou strukturou, příjemnou, komplexní a dlouhotrvající chutí se sametovou tříslovinou a lehce sladkým nádechem Jakostní víno s přívlastkem. Vůně lesní ovoce, hlavně ostružiny. Chuť plná, harmonická s elegantní tříslovinkou.

  • Cabernet Sauvignon 2019

    Cabernet Sauvignon 2019, La Villette

    239 

    HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz

    86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery. 

    Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.

    Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.

    DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C

    DEKANTACE: 

    Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.

    PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA: 

    Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.

    Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino

  • Cabernet Sauvignon 2020

    Cabernet Sauvignon 2020, La Villette

    239 

    HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz

    86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery. 

    Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.

    Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.

    DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C

    DEKANTACE: 

    Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.

    PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA: 

    Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.

    Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino

  • Cabernet Sauvignon 2022

    Cabernet Sauvignon 2022, La Villette

    239 

    HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz

    86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery. 

    Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.

    Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.

    DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C

    DEKANTACE: 

    Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.

    PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA: 

    Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.

    Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino

  • Cabernet Sauvignon Le Versant

    198 

    Suché červené víno z oblasti jižní Francie Languedoc-Roussillon. Ve vůni jsou cítit lesní plody a chuť je plná, lehce zemitá, projevují se chutě dubového dřeva a hořké čokolády. IGP. Vůně ovocná, tropické ovoce. Chuť intenzivní, bohatá, svěží. Doporučujeme k ryby, drůbež, saláty.

  • Cabernet Sauvignon Le Versant

    178 

    Suché červené víno z oblasti jižní Francie Languedoc-Roussillon. Ve vůni jsou cítit lesní plody a chuť je plná, lehce zemitá, projevují se chutě dubového dřeva a hořké čokolády. IGP. Vůně ovocná, tropické ovoce. Chuť intenzivní, bohatá, svěží. Doporučujeme k ryby, drůbež, saláty.

  • Calvados Chateau Breuil VSOP 0,7l

    839 

    Je směs calvadosů, které zrály nejméně 4 roky v dubovém sudu v palírně Chateau du Breuil. Mají krásnou jantarovou barvu a čerstvou, ovocnou chuť. Je příjemně měkká a plná. Výborný aperitiv . Jablečný destilát. Vůně plná,ovocná. Chuť čerstvou, ovocnou chuť.

  • Calvados Chateau du Breuil 15 yo

    1 644 

    Jablečný destilát.

  • Calvados Chateau du Breuil 15 yo

    1 644 

    Je směs calvadosů zrající nejméně 15 let v dubových sudech z Château du Breuil. Bohatý a smyslný kalvados velké hloubky a charakteru. Výrazné tóny ovoce se krásně snoubí s razantními taniny a vše vytváří nádhernou strukturu a plnost. Jablečný destilát. Vůně ovconá,jemná. Chuť lehký tanin,ovocnost a příjmný hladký závěr.

  • Calvados Jean Loret 0,7l

    377 

    Jablečný destilát.

  • Calvados Jean Loret 0,7l

    411 

    Calvados Jean Loret – ovocný destilát z jablek, který je typickou francouzskou specialitou. Calvados má jantarovou barvu a jeho chuť je zajímavá svou různorodostí. Střídají se zde chuť jablek přes skořici až po hořkou příchuť mandlí. Typická francouzská specialita – ovocný destilát z jablek. Původem z Normandie, která je proslulá mimo jiné právě produkcí jablek a jejich kvalitou. Jablečný destilát. Vůně aroma jablek a skořici. Chuť chuť jablek přes skořici až po hořkou příchuť.

  • Calvados Papidoux Fine 0,7l

    461 

    Jablečná pálenka, která zrála po dobu tří let v dubových sudech. Calvados Pâpidoux Fine je vyráběn tradiční normandskou metodou, která spočívá v destilaci několika různých odrůd jablek. Calvados achátové barvy s bronzovými odlesky. Živá, ovocná a přímá vůně s výrazným aroma zralých jablek, sladkého koření a čerstvě pražených mandlí. Chuť je přímá, hřejivá a v závěru s tóny jablek a rozinek. Jablečný destilát. Vůně aroma zralých jablek, sladkého koření a praže. Chuť přímá, hřejivá a v závěru s tóny jablek a roz.

  • Calvados Papidoux VSOP 0,7l

    507 

    Jablečný destilát zrající v dubových sudech po dobu pěti let, které mu propůjčily elegantní charakter a tradiční aroma. Jantarová barva s jemnými odlesky. Elegantní, ovocná a teplá vůně s aroma sušených jablek, sušených meruněk a zralých datlí. Chuť je kulatá, ovocná a příjemně hřejivá s náznaky čerstvých a sušených jablek, které doplňují tóny karamelu. Jablečný destilát. Vůně aroma sušených jablek, sušených meruněk a zra. Chuť kulatá, ovocná a příjemně hřejivá s náznaky s.

  • Calvados Papidoux X.O. 0,7l

    680 

    Ušlechtilý francouzský destilát z jablek zrál minimálně šest let v dubových sudech, což jej krásně zakulatilo a dopomohlo k jeho komplexnímu projevu. Ve vůni i chuti můžeme nalézt čerstvá i sušená jablka, ale i medové a ořechové tóny. Jablečný destilát. Vůně komplexní, plná, sušené ovoce. Chuť zralá, nasládlá, sladce kořenitá.

  • Camus VSOP Elegance 0,7l

    892 

    Vůně vůně fialek,oříšků a mandlí. Chuť nasládlý vanilkový závěr.

  • Camus VSOP Elegance 0,7l

    1 009 

    Vůně vůně fialek,oříšků a mandlí. Chuť nasládlý vanilkový závěr.

  • Cassagnau Rouge 2018

    231 

    Plnější a hřejivé cuvée tvořené 35% Syrah, 35% Grenache a 30% Merlot. Víno oplývá výrazným ovocným charakterem, ve kterém dominují pečené borůvky, povidla a koření. IGP. Vůně povidla, zralé višně, borůvky. Chuť plná, hřejivá, koření, povidla, borůvkový kol. Doporučujeme k pečená zvěřina, hovězí maso.

  • Cattier Brut Blanc de Blanc Premier Cru

    1 685 

    Objevte šampaňské Blanc de Blancs 1er Cru CATTIER. Je charakteristické svou svěží Na patře je útok živý, následovaný tóny žlutého ovoce. Je to velmi lehké šampaňské, ideální jako aperitiv nebo k sýrům a mořským plodům. Toto šampaňské nabízí světle zlatavou barvu, přerušovanou pouze stuhou jemných bublinek . Elegance je slovo s vůní vanilky a květů akácie a tóny fíků.Jasně se otevírá na patře, exploze ovoce s příchutí broskve, meruňky a hrušky. Tyto pomalu ustupují tónům citrónu a briožky. Zbytkový cukr: 8g/l Zrání na kvasnicích: 4 roky Složení: 100% Chardonnay (40% starší vína) alkohol: 12,5% POZOR, tato láhev se musí uchovávat ve tmě, aby nedošlo ke ztrátě chuti. Premier Cru. Vůně vanilky a květů akácie a tóny fíků. Chuť s příchutí broskve, meruňky a hrušky. brioška. Doporučujeme k skvěle snoubí s mořskými plody a rybími pokrm.

  • Cattier Brut Blanc de Blanc Premier Cru

    1 685 

    Objevte šampaňské Blanc de Blancs 1er Cru CATTIER. Je charakteristické svou svěží Na patře je útok živý, následovaný tóny žlutého ovoce. Je to velmi lehké šampaňské, ideální jako aperitiv nebo k sýrům a mořským plodům. Toto šampaňské nabízí světle zlatavou barvu, přerušovanou pouze stuhou jemných bublinek . Elegance je slovo s vůní vanilky a květů akácie a tóny fíků.Jasně se otevírá na patře, exploze ovoce s příchutí broskve, meruňky a hrušky. Tyto pomalu ustupují tónům citrónu a briožky. Zbytkový cukr: 8g/l Zrání na kvasnicích: 4 roky Složení: 100% Chardonnay (40% starší vína) alkohol: 12,5% POZOR, tato láhev se musí uchovávat ve tmě, aby nedošlo ke ztrátě chuti. Premier Cru. Vůně vanilky a květů akácie a tóny fíků. Chuť s příchutí broskve, meruňky a hrušky. brioška. Doporučujeme k skvěle snoubí s mořskými plody a rybími pokrm.

  • Cattier Brut millesime 2012 premier Cru

    1 996 

    Ročníkový famózní zážitek. Velmi suché šampaňské, které léta zrálo ve sklepích CATTIER, aby doplnilo své ovocné tóny komplexnějšími, vyzrálými vůněmi. Právě to mu dodává takovou hloubku a eleganci. Barva sytá, zlatožlutá s jemnými elegantními bublinkami. Intenzivní vůně broskví, meruněk, třešní a švestek se ladně přelévají do jemnějších tónů vanilky a sušeného ovoce. Otevírá se s velkou živostí, na patře je velkorysé a svěží s tóny máslového pečiva. Ty ustupují jahodě, malině, třešni, červenému rybízu a rebarboře. Zůstává krásně vyvážené a svěží a končí s tóny pepře a ořechů. Zbytkový cukr: 7g/l Zrání na kvasnicích: 6 let Složení: 20% Pinot Noir, 45% Meunier, 35% Chardonnay Premier Cru. Vůně broskve meruňky, třešně a švesteky. Chuť koření v kombinaci s jahodou, malinou, třešní. Doporučujeme k dezerty, předkrmy jako např. Foie Gras, sýry.

  • Cattier Brut Rose premium CRU

    1 270 

    Toto šampaňské je vyrobené přidáním červeného vína do směsi odrůd pinotů z Montagne de Reius. Světle růžová barva, ve světle odhalující oranžový odstín. Aroma červených bobulí, kterým dominuje červený rybíz. Následně se rozvine do tonů jahod. Ty později dozrávají na vůni sušené pomerančové kůry a meruněk. Na patře je krásná kyselost s bohatou a velkorysou chutí černého rybízu a jahod. Párování: Sýry, dezerty, losos a je vhodné i k sushi. Premium CRU. Vůně sušená pomerančová kůra a meruňky.. Chuť krásná kyselost s bohatou a velkorysou chutí. Doporučujeme k sýry, dezerty, losos a je vhodné i k sushi.