Zobrazen 97. – 128. z 755 výsledků
-
595 Kč
Hrozny odrůdy Pinot noir pochází ze dvou velmi malých vinic, Champ l’Huillier a Montpoulains rozkládajících se v apelaci Bourgogne Côte d'Or vzniklé teprve v roce 2017. Zatímco hrozny z první z nich dodávají vínu výrazný ovocný projev, hrozny z druhé vinice mu propůjčují jeho hloubku. Vzniká tak velmi zajímavé víno, které Vám bude příjemným společníkem.
Ručně sbírané hrozny byly nejprve macerovány v chladu po dobu 7 až 10 dnů a poté proběhla spontánní fermentace trvající 2 až 3 týdny. Víno následně zrálo v sudech s francouzského dubu, z nichž 10 % bylo tvořeno novými sudy. Po jednom roce až 15 měsících zrání, během nějž proběhla i spontánní malolaktická fermentace, bylo víno bez filtrace lahvováno.
Díky tomuto v Burgundsku tradičnímu postupu vzniklo velmi vyvážené víno, které je srozumitelné a zároveň uspokojí i náročné milovníky vín.
AOP. Vůně čerstvé červené ovoce. Chuť expresivní, strukturovaná, lahodná. Doporučujeme k měkké salámy, hovězí po burgundsku.
-
563 Kč
Famózní Rulandské modré z proslulé francouzské oblasti Bourgogne, přesněji Hautes Côtes de Nuits. Vybalancovaná chuť červeného a černého bobulovitého ovoce s jemnou tříslovinou. Velice příjemná, harmonická a ovocná vůně. AOP. Vůně elegantní, červené ovoce, harmonická. Chuť intenzivní, jemné taniny, pevná struktura, dl. Doporučujeme k cizrnové placky, králičí maso, sýry s bílou p.
-
471 Kč
Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně červené ovoce a koření. Chuť elegantní, jemná, v závěru vyvážená. Doporučujeme k drůbeží masa.
-
505 Kč
Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně červené ovoce a koření. Chuť elegantní, jemná, v závěru vyvážená. Doporučujeme k drůbeží masa.
-
559 Kč
Vynikající Rulandské modré z proslulé burgundské oblasti. Velice plná, komplexní chuť s tóny jahod, třešní. Lehce zemité tóny a náznaky lesní marmelády. Perfektně doplní drůbež nebo sýry s modrou plísní. AOP. Vůně lehce dřevitá s buketem červeného ovoce. Chuť kulaté s jemnými a elegantními taniny.. Doporučujeme k bílé a červené maso, lehký sýr.
-
243 Kč
Nealkoholické bílé víno světle žluté svěží barvy pochází z hroznů odrůd Riesling a Ryvaner, vyznačuje se krásnou lehce pikantní aromatikou zralého ovoce a chutí, ve které potěší zejména velmi živá vyvážená kyselinka. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně zralé citrusy, žlutá broskev. Chuť grepová kůra, ovoce, kořenitost. Doporučujeme k ryby, lehké omáčky, saláty.
-
279 Kč
Nealkoholické šumivé víno je vyrobeno z odrůd Riesling a Ryvaner a vyznačuje se velmi jemným perlením a dlouhým slavnostním projevem. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické šumivé víno. Vůně svěží, živá, citrusy. Chuť velmi jemné perlení, dlouhá dochuť. Doporučujeme k aperitiv, dezerty.
-
279 Kč
Nealkoholické šumivé víno je vyrobeno z odrůd Riesling a Ryvaner a vyznačuje se velmi jemným perlením a dlouhým slavnostním projevem. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické šumivé víno. Vůně svěží, živá, citrusy. Chuť velmi jemné perlení, dlouhá dochuť. Doporučujeme k aperitiv, dezerty.
-
243 Kč
Nealkoholické růžové víno z francouzských odrůd Cincault a Syrah má krásnou živou lososovou barvu, v jeho aromatice i chuti se objevuje zejména zralé červené zahradní a lesní ovoce. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně přezrálé červené ovoce. Chuť bohatá, maliny, lesní jahody. Doporučujeme k ovocné dezerty.
-
255 Kč
Nealkoholické víno pochází z odrůdy Merlot, která mu dává svou typickou odrůdovou ovocnost a šťavnatost. Ve víně je patrná i velmi příjemná tříslovina. Proces dealkoholizace vína probíhá technologií studené filtrace. Nealkoholické víno. Vůně živá, zralé ovoce, kouřovost. Chuť sťavnatá, ovocná, příjemný tanin. Doporučujeme k masové pokrmy, čokoládové dezerty.
-
896 Kč
Brut Améthyste je cuvée produkované k Dionýsově poctě, který se podle legendy bláznivě zamiloval do překrásné nymfy Améthyste. Podobně se můžete i Vy zamilovat do tohoto jedinečného šumivého vína. Jeho buket je velmi delikátní a hluboký. Tóny zralého drobného ovoce jsou doplněny o příjemnou vanilkovou kořenitost. Chuť je výrazně svěží a lahodně zakulacená. Převládá v ní ovoce prolínající se s typickými tóny briošky. Champagne. Vůně komplexní, delikátní, ovocitá, vanilka. Chuť svěží, vyvážená, s jemným perlením, tóny brio. Doporučujeme k aperitiv, sushi, Jambon de Bayonne.
-
172 Kč
Tmavě granátová barva s vůní drobného lesního ovoce, vyzrálého černého rybízu a hořké čokolády s příjemným, jemně cedrovým tónem. Toto tělnatější víno, které jsme školili v našem vinařství, vyniká hebkou strukturou, příjemnou, komplexní a dlouhotrvající chutí se sametovou tříslovinou a lehce sladkým nádechem Jakostní víno s přívlastkem. Vůně lesní ovoce, hlavně ostružiny. Chuť plná, harmonická s elegantní tříslovinkou.
-
239 Kč
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz
86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery.
Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.
Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.
DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C
DEKANTACE:
Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.
PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA:
Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.
Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino
-
239 Kč
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz
86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery.
Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.
Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.
DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C
DEKANTACE:
Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.
PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA:
Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.
Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino
-
239 Kč
HODNOCENÍ VLÁDI VAŇKA z OceněnáVína.cz
86 bodů – Zamilujete si jej pro jeho plnost, koncentraci ovoce a sametovou chuť. Kvalitní víno pro vaše příjemné večery.
Toto víno jsem objevil a vybral spolu s dalšími 17 novinkami z Francie při degustaci více než 500 francouzských vín. Zaujalo mě především svou ovocnou koncentrovaností. Navíc má víno kvalitní aromatický projev, příjemnou harmonickou chuť a není jen jednoduše líbivé jako většina vín třeba z Chile.
Ucítíte ovocné aroma především tmavého zralého ovoce, jako je černý rybíz, ostružinová marmeláda, a sladkého koření, skořice. Pak na vás čeká plná chuť s hebce ovocným a sametově vyzrálým tříslem, s dobrou strukturou a svěží kyselinkou. V závěru pak šťavnatá dochuť plná ostružin a třešní.
DOPORUČENÁ TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 16-18 °C
DEKANTACE:
Není vyloženě nutná, stačí, když se víno postupně otevře ve skleničce. Pokud byste si chtěli vylepšit zážitek, doporučuji dekantovat na cca 30 min nebo otevřít lahev klidně 1 hodinu před podáváním.
PÁROVÁNÍ VÍNA A JÍDLA:
Ke Cabernet Sauvignon se hodí zvěřina, steaky, hutnější jídla a omáčky. U sýrů volte více vyzrálé tvrdé sýry jako Comté, Gruyère, Gouda, Pecorino, Parmigiano-Reggiano nebo třeba český Gran Moravia.
Maison de La Villette Cabernet Sauvignon on Vivino
-
198 Kč
Suché červené víno z oblasti jižní Francie Languedoc-Roussillon. Ve vůni jsou cítit lesní plody a chuť je plná, lehce zemitá, projevují se chutě dubového dřeva a hořké čokolády. IGP. Vůně ovocná, tropické ovoce. Chuť intenzivní, bohatá, svěží. Doporučujeme k ryby, drůbež, saláty.
-
178 Kč
Suché červené víno z oblasti jižní Francie Languedoc-Roussillon. Ve vůni jsou cítit lesní plody a chuť je plná, lehce zemitá, projevují se chutě dubového dřeva a hořké čokolády. IGP. Vůně ovocná, tropické ovoce. Chuť intenzivní, bohatá, svěží. Doporučujeme k ryby, drůbež, saláty.
-
839 Kč
Je směs calvadosů, které zrály nejméně 4 roky v dubovém sudu v palírně Chateau du Breuil. Mají krásnou jantarovou barvu a čerstvou, ovocnou chuť. Je příjemně měkká a plná. Výborný aperitiv . Jablečný destilát. Vůně plná,ovocná. Chuť čerstvou, ovocnou chuť.
-
-
1 644 Kč
Je směs calvadosů zrající nejméně 15 let v dubových sudech z Château du Breuil. Bohatý a smyslný kalvados velké hloubky a charakteru. Výrazné tóny ovoce se krásně snoubí s razantními taniny a vše vytváří nádhernou strukturu a plnost. Jablečný destilát. Vůně ovconá,jemná. Chuť lehký tanin,ovocnost a příjmný hladký závěr.
-
-
411 Kč
Calvados Jean Loret – ovocný destilát z jablek, který je typickou francouzskou specialitou. Calvados má jantarovou barvu a jeho chuť je zajímavá svou různorodostí. Střídají se zde chuť jablek přes skořici až po hořkou příchuť mandlí. Typická francouzská specialita – ovocný destilát z jablek. Původem z Normandie, která je proslulá mimo jiné právě produkcí jablek a jejich kvalitou. Jablečný destilát. Vůně aroma jablek a skořici. Chuť chuť jablek přes skořici až po hořkou příchuť.
-
461 Kč
Jablečná pálenka, která zrála po dobu tří let v dubových sudech. Calvados Pâpidoux Fine je vyráběn tradiční normandskou metodou, která spočívá v destilaci několika různých odrůd jablek. Calvados achátové barvy s bronzovými odlesky. Živá, ovocná a přímá vůně s výrazným aroma zralých jablek, sladkého koření a čerstvě pražených mandlí. Chuť je přímá, hřejivá a v závěru s tóny jablek a rozinek. Jablečný destilát. Vůně aroma zralých jablek, sladkého koření a praže. Chuť přímá, hřejivá a v závěru s tóny jablek a roz.
-
507 Kč
Jablečný destilát zrající v dubových sudech po dobu pěti let, které mu propůjčily elegantní charakter a tradiční aroma. Jantarová barva s jemnými odlesky. Elegantní, ovocná a teplá vůně s aroma sušených jablek, sušených meruněk a zralých datlí. Chuť je kulatá, ovocná a příjemně hřejivá s náznaky čerstvých a sušených jablek, které doplňují tóny karamelu. Jablečný destilát. Vůně aroma sušených jablek, sušených meruněk a zra. Chuť kulatá, ovocná a příjemně hřejivá s náznaky s.
-
680 Kč
Ušlechtilý francouzský destilát z jablek zrál minimálně šest let v dubových sudech, což jej krásně zakulatilo a dopomohlo k jeho komplexnímu projevu. Ve vůni i chuti můžeme nalézt čerstvá i sušená jablka, ale i medové a ořechové tóny. Jablečný destilát. Vůně komplexní, plná, sušené ovoce. Chuť zralá, nasládlá, sladce kořenitá.
-
892 Kč
Vůně vůně fialek,oříšků a mandlí. Chuť nasládlý vanilkový závěr.
-
1 009 Kč
Vůně vůně fialek,oříšků a mandlí. Chuť nasládlý vanilkový závěr.
-
231 Kč
Plnější a hřejivé cuvée tvořené 35% Syrah, 35% Grenache a 30% Merlot. Víno oplývá výrazným ovocným charakterem, ve kterém dominují pečené borůvky, povidla a koření. IGP. Vůně povidla, zralé višně, borůvky. Chuť plná, hřejivá, koření, povidla, borůvkový kol. Doporučujeme k pečená zvěřina, hovězí maso.
-
1 685 Kč
Objevte šampaňské Blanc de Blancs 1er Cru CATTIER. Je charakteristické svou svěží Na patře je útok živý, následovaný tóny žlutého ovoce. Je to velmi lehké šampaňské, ideální jako aperitiv nebo k sýrům a mořským plodům. Toto šampaňské nabízí světle zlatavou barvu, přerušovanou pouze stuhou jemných bublinek . Elegance je slovo s vůní vanilky a květů akácie a tóny fíků.Jasně se otevírá na patře, exploze ovoce s příchutí broskve, meruňky a hrušky. Tyto pomalu ustupují tónům citrónu a briožky. Zbytkový cukr: 8g/l Zrání na kvasnicích: 4 roky Složení: 100% Chardonnay (40% starší vína) alkohol: 12,5% POZOR, tato láhev se musí uchovávat ve tmě, aby nedošlo ke ztrátě chuti. Premier Cru. Vůně vanilky a květů akácie a tóny fíků. Chuť s příchutí broskve, meruňky a hrušky. brioška. Doporučujeme k skvěle snoubí s mořskými plody a rybími pokrm.
-
1 685 Kč
Objevte šampaňské Blanc de Blancs 1er Cru CATTIER. Je charakteristické svou svěží Na patře je útok živý, následovaný tóny žlutého ovoce. Je to velmi lehké šampaňské, ideální jako aperitiv nebo k sýrům a mořským plodům. Toto šampaňské nabízí světle zlatavou barvu, přerušovanou pouze stuhou jemných bublinek . Elegance je slovo s vůní vanilky a květů akácie a tóny fíků.Jasně se otevírá na patře, exploze ovoce s příchutí broskve, meruňky a hrušky. Tyto pomalu ustupují tónům citrónu a briožky. Zbytkový cukr: 8g/l Zrání na kvasnicích: 4 roky Složení: 100% Chardonnay (40% starší vína) alkohol: 12,5% POZOR, tato láhev se musí uchovávat ve tmě, aby nedošlo ke ztrátě chuti. Premier Cru. Vůně vanilky a květů akácie a tóny fíků. Chuť s příchutí broskve, meruňky a hrušky. brioška. Doporučujeme k skvěle snoubí s mořskými plody a rybími pokrm.
-
1 996 Kč
Ročníkový famózní zážitek. Velmi suché šampaňské, které léta zrálo ve sklepích CATTIER, aby doplnilo své ovocné tóny komplexnějšími, vyzrálými vůněmi. Právě to mu dodává takovou hloubku a eleganci. Barva sytá, zlatožlutá s jemnými elegantními bublinkami. Intenzivní vůně broskví, meruněk, třešní a švestek se ladně přelévají do jemnějších tónů vanilky a sušeného ovoce. Otevírá se s velkou živostí, na patře je velkorysé a svěží s tóny máslového pečiva. Ty ustupují jahodě, malině, třešni, červenému rybízu a rebarboře. Zůstává krásně vyvážené a svěží a končí s tóny pepře a ořechů. Zbytkový cukr: 7g/l Zrání na kvasnicích: 6 let Složení: 20% Pinot Noir, 45% Meunier, 35% Chardonnay Premier Cru. Vůně broskve meruňky, třešně a švesteky. Chuť koření v kombinaci s jahodou, malinou, třešní. Doporučujeme k dezerty, předkrmy jako např. Foie Gras, sýry.
-
1 270 Kč
Toto šampaňské je vyrobené přidáním červeného vína do směsi odrůd pinotů z Montagne de Reius. Světle růžová barva, ve světle odhalující oranžový odstín. Aroma červených bobulí, kterým dominuje červený rybíz. Následně se rozvine do tonů jahod. Ty později dozrávají na vůni sušené pomerančové kůry a meruněk. Na patře je krásná kyselost s bohatou a velkorysou chutí černého rybízu a jahod. Párování: Sýry, dezerty, losos a je vhodné i k sushi. Premium CRU. Vůně sušená pomerančová kůra a meruňky.. Chuť krásná kyselost s bohatou a velkorysou chutí. Doporučujeme k sýry, dezerty, losos a je vhodné i k sushi.