Zobrazen 33. – 43. z 43 výsledků

  • Svatomartinské Veltlínské červené rané 2022 0,75 l

    96 

    Populární Svatomartinská "Večerka" nesmí při ochutnávání nového ročníku 2022 chybět. Ve vůni i chuti potěší svou svěžestí a ovocno-florálními tóny. Perfektně se hodí k pečené huse. Moravské zemské víno.

  • Sylvánské zelené zemské 2019

    164 

    Snadno pitelné bílé víno z odrůdy Sylvánské zelené, jež obvykle dává vína, která se hodí pro delší posezení či osvěžení během letních dní. Ve vůni najdete čerstvý grepfruit, citrusovou kůru či broskve. Svěží a vyvážená chuť je doplní o exotické ovoce s mírně kořenitým nádechem. Moravské zemské víno. Vůně citrusová, florální, kořeněná. Chuť svěží, vyvážená, citrusová. Doporučujeme k lehké úpravy ryb, tvrdé sýry.

  • Sylvánské zelené zemské 2020

    164 

    Snadno pitelné bílé víno z odrůdy Sylvánské zelené, jež obvykle dává vína, která se hodí pro delší posezení či osvěžení během letních dní. Ve vůni najdete čerstvý grepfruit, citrusovou kůru či broskve. Svěží a vyvážená chuť je doplní o exotické ovoce s mírně kořenitým nádechem. Moravské zemské víno. Vůně citrusová, florální, kořeněná. Chuť svěží, vyvážená, citrusová. Doporučujeme k lehké úpravy ryb, tvrdé sýry.

  • Sylvánské zelené zemské 2021

    164 

    Sylvánské zelené je víno zlatožluté barvy s typickou vůní připomínající čerstvý grapefruit, citrusovou kůru a broskve. V chuti můžeme hledat exotické ovoce. Víno je příjemně harmonické s krásnou a lahodnou kyselinkou. Moravské zemské víno. Vůně čerstvý grapefruit, citrusová kůra a broskve. Chuť svěží, vyvážená,exotické ovoce. Doporučujeme k lehké úpravy ryb, tvrdé sýry.

  • Tramín červený 2018

    154 

    Příjemné a velmi svěží víno s typickou intenzivní tramínovou aromatikou a chutí, přípomínající čajovou růži nebo liči. V chuti je plnějšího charakteru, kořenité a extraktivní. Vyznačuje se nižším obsahem kyselin. Vůně intezivný,čajová růže,liči. Chuť kořenitá ,s příjemnou kyselinkou. Doporučujeme k ovocné saláty,sýr Brie,lehká uprava ryb.

  • Tramín červený 2020

    154 

    Příjemné a velmi svěží víno s typickou intenzivní tramínovou aromatikou a chutí, přípomínající čajovou růži nebo liči. V chuti je plnějšího charakteru, kořenité a extraktivní. Vyznačuje se nižším obsahem kyselin. Vůně intezivní, čajová růže, liči. Chuť kořenitá, s příjemnou kyselinkou. Doporučujeme k ovocné saláty, sýr Brie, lehká uprava ryb.

  • Tramín červený zemské 2018

    154 

    Aromatické, ale nevtíravé bílé víno z odrůdy Tramín červený. Zaujme svou svěžestí a vstřícností. Vůně je typicky odrůdová, připomínající liči a čajovou růži. Plná chuť postupně klade tóny exotického ovoce a koření. Perzistence vína je dobrá. Moravské zemské víno. Vůně expresivní, výrazná, květinová. Chuť plná, svěží, intenzivní, ovocně kořeněná. Doporučujeme k mortadela s pistáciemi, lehce pikantní jídla.

  • Viognier 2020

    169 

    Víno má sytou žlutozelenou barvu s typickými tóny broskví, hrušek a žlutého ovoce. V chuti jemné, hladké s příjemnou dochutí připomínající sušené mango a mandarinky. Moravské zemské. Vůně broskve,hrušky, žluté ovoce. Chuť sušené mango ,mandarinky. Doporučujeme k thajské kuchyně.

  • Viognier mzv 2020

    169 

    Moravské zemské. Vůně broskve,hrušky, žluté ovoce. Chuť sušené mango ,mandarinky. Doporučujeme k thajské kuchyně.

  • Zweigeltrebe rosé 2021

    124 

    Plnější víno z odrůdy Rulandské modré s typickou světlejší rubínovou barvou a cihlovými okraji se vyznačuje pěknou výraznější tříslovinou, aromatikou ostružin a jemnou sofistikovanou chutí. Skvěle gastronomicky doplní například paštiky či pečenou kachnu. Moravské zemské. Vůně lesní ovoce, ostružiny. Chuť maliny,jahody. Doporučujeme k paštiky,druběží maso.

  • Zweigeltrebe rosé 2021

    154 

    Plnější víno z odrůdy Rulandské modré s typickou světlejší rubínovou barvou a cihlovými okraji se vyznačuje pěknou výraznější tříslovinou, aromatikou ostružin a jemnou sofistikovanou chutí. Skvěle gastronomicky doplní například paštiky či pečenou kachnu. Moravské zemské. Vůně lesní ovoce, ostružiny. Chuť maliny,jahody. Doporučujeme k paštiky,druběží maso.