Zobrazuji všech 7 výsledků
-
589 Kč
Japonská míchaná whiskey vyrobená z Japonského sladovaného ječmene určená pro evropský trh. Na nose tóny heřmánku a třešně. Robustní struktura s nasládlým tělem a jemnou dochutí v ústech. Vůně herbální, ovocná. Chuť intenzivní, vyvážená, nasládlá. Doporučujeme k digestiv.
-
1 122 Kč
Prémiová směs japonských whisky se staletou tradicí, jejímž vzorem byly ty nejlepší skotské whisky. Při její výrobě se používá tradiční pott still metoda v destilačním kotli Coffey. Její vůně i chuť je ovocná, příjemně pikantní a nakouřená. Obilný destilát. Vůně jemná, ovocná, kouř. Chuť hladká, hluboká, ovocná, pikantní. Doporučujeme k digestiv, k doutníku.
-
1 039 Kč
Nikka Days je svěží, květinová japonská whisky s příjemným kouřovým nádechem. Díky svému senzorickému profilu je ideální pro ty, kteří chtějí vkročit do světa oceňovaných japonských whisky Nikka a vydat se tak po stopách Masataky Takecurua, zakladatele značky a otce japonské whisky. Obilný destilát. Vůně bílé květy, pomerančový květ, hrušky, citrusy. Chuť slad, toffee, pražené ořechy a vanilka,dotek. Doporučujeme k Čistá, s ledem, v koktejlech.
-
1 021 Kč
Pravidelný držitel ocenění World Whisky Awards. Vysoce kvalitní japonská whisky je blendem sladových a obilných whisky, které společně ležely 3-6 měsíců, aby došlo k jejich vzájemnému zcelení. Whisky s ovocně kořenitým charakterem, který je v chuti podkreslen tóny karamelu, vanilky a dřeva. Obilný destilát. Vůně med, třešeň a sušená švestka, tóny vanilky. Chuť kokos, med, sušené ovoce. Doporučujeme k digestiv.
-
1 280 Kč
Super Nikka je blend, ve kterém se s důmyslnou harmonií snoubí chuť ovoce s jemnými tóny rašeliny a sherry. Poprvé byl představen na počest Rity Takecuru roku 1962, rok po její smrti. Od té doby se tato whisky stala jednou z nejprodávanějších v Japonsku. Whisky. Vůně ječmen, Koření, Květnaté tóny, Dub, Meruňka. Chuť mandle, Med, Levandule, Marshmallow, Slad, sů.
-
-
8 869 Kč
Japonsko proslulo spíše výrobou Saké, ale Taketsuru Pure Malt 17 yo nás přesvědčí, že umění japonských destilatérů sahá ještě dál. Tento blend sladových whisky pochází z palíren Joiči a Mijagikjó a pojmenována je po otci japonské whisky. Nová varianta whisky Taketsuru Pure Malt zrála v sudech po sherry, což se projeví v ovocné vůni po citrusech a hruškách. Chuť je jemně kořeněná s tóny kandovaného ovoce. V dochuti náznak rašeliny, která připomíná hořkou čokoládu. Skotská whisky.