Zobrazen 1. – 16. z 62 výsledků
-

482 Kč
Hrozny pocházejí z obce Znojmo – Popice, z Národního parku Podyjí a z Velkých Bílovic, vinice Zadní hora. Jedinečné podloží dává vínu unikátní minerálně-květinový projev. Odrůdové složení je Pinot Gris (50 %), Müller Thurgau (30 %) a Chardonnay (20 %). Víno zrálo 18 měsíců na přírodních kvasnicích v dubových sudech v pískovcových sklepích Nový Šaldorf. Autentické biodynamické víno je připraveno bez chemie a dalších přidaných aditiv. Není filtrováno. Jakostní víno s přívlastkem.
-

735 Kč
Víno kvasilo a zrálo v gruzínské 1000-litrové nádobě z červené terakoty macerace 9 měsíců na šupkách, zrání dalších 12 měsíců v novém dubovém sudu. Hrozny jsou pěstovány v bioprodukci, bez použití chetie, cizích kvasine, bakterií. Víno bez přídavku síry, bez filtrace, bez jakýchkoliv aditiv. Vinice se nacházejí v národním parku Podyjí 230 až 320 m.n. m. Úroda byla redukována pod 38 hl moštu na ha vinice. Víno má oranžovou barvu. Vůně je oxidativně-minerální. Chuť je velice minerální, koňakově-medová Oranžové víno. Vůně čistá, komplexní, oxidativně-minerální. Chuť koňakově-medová. Doporučujeme k zralé sýry, divoká drůbež.
-

263 Kč
Přírodní perlivé víno z odrůd Müller Thurgau, Ryzlink rýnský a Ryzlink vlašský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vzhledem k probíhajícímu procesu a tlaku je víno uzavřeno korunkovým uzávěrem. Víno není filtrováno. Vůně je chlebově-minerální, chuť je příjemná a plná s dominantním minerálním projevem. Chutnají v každou denní a roční dobu. Potenciál vína je 4-5 let. Moravské zemské. Vůně chlebově-minerální. Chuť plná s dominantním minerálním projevem. Doporučujeme k mořské plody, ovocné a zeleninové saláty a sý.
-

247 Kč
Přírodní perlivé víno z odrůd Müller Thurgau, Ryzlink rýnský a Ryzlink vlašský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vzhledem k probíhajícímu procesu a tlaku je víno uzavřeno korunkovým uzávěrem. Víno není filtrováno. Vůně je chlebově-minerální, chuť je příjemná a plná s dominantním minerálním projevem. Chutnají v každou denní a roční dobu. Potenciál vína je 4-5 let. Moravské zemské. Vůně chlebově-minerální. Chuť plná s dominantním minerálním projevem. Doporučujeme k mořské plody, ovocné a zeleninové saláty a sý.
-

395 Kč
Přírodní perlivé víno z odrůdy Ryzlink rýnský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vůně je chlebově-minerální, chuť je příjemná a plná s dominantním minerálním projevem. Chutnají v každou denní a roční dobu, postupně je budete chtít i snídat. Moravské zemské. Vůně chlebově-minerální. Chuť příjemná a plná s dominantním minerálním proj. Doporučujeme k mořské plody, ovocné a zeleninové saláty a sý.
-

240 Kč
Cuvée z modrých hroznů, s převahou Zweigeltrebe. Hrozny pocházejí z Moravského Žižkova z vinice v biorežimu. Do vína nebyly přidány cizí kvasinky. Víno zrálo 12 měsíců ve starších dubových sudech. Projev vína je ovocný, s minerálním dozvukem, jemně taninový. Složení cuvée: Zweigeltrebe, Frankovka, Pinot noir Moravské zemské víno. Vůně harmonická, červené bobulovité ovoce. Chuť ovocná, jemně taninová, minerální dozvuk. Doporučujeme k polotvrdé sýry, pečená kachna.
-

360 Kč
Suché bílé, jemně perlivé víno světle zeleno-žluté barvy. Vůně je květinově minerální. V chuti je víno plné, příjemné s dominantně minerálním projevem. Víno zrálo 10 měsíců na kvasnicích v dubových sudech, není filtrováno a bylo vyrobeno bez použití cizích kvasinek, bakterií a jiných aditiv. Složení cuvée: Pinot noir, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský Moravské zemské víno. Vůně svěží, květinová. Chuť příjemná, plná, minerální. Doporučujeme k lehké pokrmy, saláty.
-

261 Kč
60% Veltlínské zelené, 40% Ryzlink rýnský, plus maličko Sauvignonu. Hrozny jsou ze starých vinohradů v Národním parku Podyjí s unikátním prvohorním podložím, podle kterého je i víno pojmenováno. Vinifikace probíhala naturálně, takže spontánní kvašení, nefiltrované, nesířené, nečířené. Silná mineralita je cítit již na nose, plně ale ohromí na patře. Složení cuvée: Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon Moravské zemské víno. Vůně svěží, intenzivní, minerální. Chuť středně plná, komplexní, harmonická. Doporučujeme k aperitiv, mořsklé plody, mořské i sladkovodní.
-

300 Kč
Hrozny pocházejí z Národního parku Podyjí z unikátní prvohorní vrstvy náležející k Českému masivu. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií. Víno z vinice v biorežimu zrálo 10 měsíců v dubových a akátových sudech. Projev vína je velmi minerální s dominancí křemene. Složení cuvée: Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon Moravské zemské víno. Vůně svěží, intenzivní, minerální. Chuť středně plná, komplexní, harmonická. Doporučujeme k aperitiv, mořské plody, ryby.
-

316 Kč
Hrozny pocházejí z Národního parku Podyjí z unikátní prvohorní vrstvy náležející k Českému masivu. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií. Víno z vinice v biorežimu zrálo 10 měsíců v dubových a akátových sudech. Projev vína je velmi minerální s dominancí křemene. Složení cuvée: Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon Moravské zemské víno. Vůně svěží, intenzivní, minerální. Chuť středně plná, komplexní, harmonická. Doporučujeme k aperitiv, mořské plody, ryby.
-

225 Kč
Hrozny pocházejí z odrůd Müller Thurgau, Vlašský ryzlink a Rýnský ryzlink z Národního parku Podyjí, vinice v biorežimu. Unikátní prvohorní vrstva náležející k Českému masivu dává vínu unikátní vlastnosti. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií. Víno zrálo 7 měsíců v nerezových nádobách na 10% celých hroznů (macerace). Projev vína je velmi minerální s dominancí křemene, jemně taninový. Složení cuvée: Müller Thurgau, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský Moravské zemské víno. Vůně čistá, komplexní, intenzivní. Chuť vrstevnatá, minerální, harmonická. Doporučujeme k tvrdé zrající sýry, drůbež.
-

360 Kč
Suché bílé víno vzniklo lisováním celých hroznů. 4 typicky burgundské odrůdy byly kvašeny společně. Víno je vyrobeno v Novém Šaldorfu kvalitativním výběrem vyzrálých hroznů. Lisováno z celých hroznů, max 0,55 l na 1 kg. Víno zrálo 11 měsíců na kvasnicích v dubových sudech 225 l a 500 l. Víno není filtrováno. Složení cuvée: Pinot blanc, Chardonnay, Pinot gris, Pinot noir Moravské zemské víno. Vůně intenzivní, lehce kořenitá, ovocná. Chuť bohatá, minerální, ořechové tóny. Doporučujeme k drůbež, ryby, zrající sýry.
-

499 Kč
Sada 2 krásných lahví nové řady Natura v dárkové tašce skrývá Cuvée Národní park 2018 Natura a Veltlínské zelené 2018 Natura. Díky jedinečným etiketám od české umělkyně je zároveň originálním dárkem. Každá etiketa barevně vyjadřuje chuť daného vína, je proto vždy naprosto unikátní. Vychutnejte vína od moravského průkopníka naturálních vín. Bez chemie, síry i bolavé hlavy.
-

412 Kč
Hrozny pocházejí z obce Znojmo – Popice, z Národního parku Podyjí a z Velkých Bílovic, vinice Zadní hora. Jedinečné podloží dává vínu unikátní minerálně-květinový projev. Odrůdové složení je Pinot Gris (50 %), Müller Thurgau (30 %) a Chardonnay (20 %). Víno zrálo 18 měsíců na přírodních kvasnicích v dubových sudech v pískovcových sklepích Nový Šaldorf. Autentické biodynamické víno je připraveno bez chemie a dalších přidaných aditiv. Není filtrováno. Moravské zemské víno.
-

628 Kč
Víno kvasilo a zrálo v gruzínské 1000 litrové nádobě z červené terakoty, macerace 9 měsíců na šlupkách, zrání dalších 12 měsíců v novém dubovém sudu. Hrozny jsou pěstovány v bioprodukci, bez použití chemie, cizích kvasinek, bakterií. Víno bez přídavku síry, bez filtrace, bez jakýchkoliv aditiv. Vinice se nacházejí v národním parku Podyjí 230 až 320 m.n. m. Úroda byla redukována pod 38 hl moštu na ha vinice. Víno má oranžovou barvu. Vůně je oxidativně-minerální. Chuť je velice minerální, koňakově-medová Oranžové víno. Vůně čistá, komplexní, oxidativně-minerální. Chuť koňakově-medová. Doporučujeme k zralé sýry, divoká drůbež.
-

247 Kč
Přírodní perlivé víno z odrůd Müller Thurgau, Ryzlink rýnský a Ryzlink vlašský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vzhledem k probíhajícímu procesu a tlaku je víno uzavřeno korunkovým uzávěrem. Víno není filtrováno. Vůně je chlebově-minerální, chuť je příjemná a plná s dominantním minerálním projevem. Chutnají v každou denní a roční dobu. Potenciál vína je 4-5 let. Moravské zemské víno. Vůně chlebově-minerální. Chuť plná s dominantním minerálním projevem. Doporučujeme k mořské plody, ovocné a zeleninové saláty a sý.