Rajčatová omáčka s bazalkou 190g
51 KčTradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám. Alergeny: Mléko, stopy ořechů. Delikatesy.
Zobrazen 33. – 49. z 49 výsledků
Tradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám. Alergeny: Mléko, stopy ořechů. Delikatesy.
Tradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám. Alergeny: Mléko, stopy ořechů. Delikatesy.
Pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all’Arrabbiata. Alergeny: celer. Delikatesy.
Pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all’Arrabbiata. Alergeny: celer. Delikatesy.
Pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all’Arrabbiata. Alergeny: celer. Delikatesy.
Tradiční receptura na Boloňské ragů, jehož základem je ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám. Alergeny: celer. Delikatesy.
Tradiční receptura na Boloňské ragů, jehož základem je ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám. Alergeny: celer. Delikatesy.
Tradiční receptura na Boloňské ragů, jehož základem je ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám. Alergeny: celer. Delikatesy.
Tradiční receptura na Boloňské ragů, jehož základem je ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám. Alergeny: celer. Delikatesy.
Tradiční receptura na Boloňské ragů, jehož základem je ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám. Alergeny: celer. Delikatesy.
Omáčka Carbonara je jedna z nejznámějších omáček na těstoviny v Itálii. Nejvíce se hodí na špagety.
Složení: smetana, slanina, extra panenský olivový olej, Pecorino Romano sýr, sýr Grana Padano, rýžový škrob, cibule, kyselina mléčná, vaječný žloutek, cukr, černý pepř Delikatesy.
Omáčka Carbonara je jedna z nejznámějších omáček na těstoviny v Itálii. Nejvíce se hodí na špagety.
Složení: smetana, slanina, extra panenský olivový olej, Pecorino Romano sýr, sýr Grana Padano, rýžový škrob, cibule, kyselina mléčná, vaječný žloutek, cukr, černý pepř Delikatesy.
Omáčka Carbonara je jedna z nejznámějších omáček na těstoviny v Itálii. Nejvíce se hodí na špagety.
Složení: smetana, slanina, extra panenský olivový olej, Pecorino Romano sýr, sýr Grana Padano, rýžový škrob, cibule, kyselina mléčná, vaječný žloutek, cukr, černý pepř Delikatesy.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíběnější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol. Bez alergenů. Delikatesy.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíběnější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol. Bez alergenů. Delikatesy.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíběnější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol. Bez alergenů. Delikatesy.
Rajčata jsou všeobecně v Itálii pravděpodobně nejoblíběnější druh zeleniny. Sušená rajčata v oleji jsou skutečnou delikatesou. Vynikající jsou jako aperitiv ale dají se použít všude tam kde čerstvá rajčata, zejména mimo sezónu. Hodí se salátů, omáček, pod maso nebo do těstovin či rizota. Rajčata obsahují nízké množství kalorií, tuku a žádný cholesterol. Bez alergenů. Delikatesy.