Zobrazen 1. – 32. z 33 výsledků

  • Barros 10let porto GB dřevo

    485 

    Na nose velmi syté sušené ovoce, čokoláda, vanilka. Na patře jemná a hedvábná textura, subtilní tóny dřeva a komplexní taniny, pražené lískové oříšky a čokoládová káva. "10 years old" znamená, že výsledný blend je namíchaný ze sklizní různého stáří, aby se dosáhlo průměru právě 10 let. DOP. Vůně sušené ovoce doplněné vanilkou a čokoládou. Chuť jemná, vyvážená kyselinka a třísloviny. Doporučujeme k sýry, paštiky, kachní játra, brownies.

  • Barros 10YO Porto GiftBox

    485 

    Na nose velmi syté sušené ovoce, čokoláda, vanilka. Na patře jemná a hedvábná textura, subtilní tóny dřeva a komplexní taniny, pražené lískové oříšky a čokoládová káva. "10 years old" znamená, že výsledný blend je namíchaný ze sklizní různého stáří, aby se dosáhlo průměru právě 10 let. DOP. Vůně sušené ovoce doplněné vanilkou a čokoládou. Chuť jemná, vyvážená kyselinka a třísloviny. Doporučujeme k sýry, paštiky, kachní játra, brownies.

  • Barros 20YO Porto GiftBox

    942 

    Mohutné portské víno s komplexním buketem, v němž převládá aroma sušeného ovoce podkreslené herbálními tony a náznaky dřeva. V chuti je elegantní, komplexní a dobře strukturované. Příjemné a dlouhé doznívání. DOP. Vůně med, pražené mandle, čerstvě mletá káva. Chuť bohatá, oříšková, sušené ovoce. Doporučujeme k sladké dezerty, grilovaná masa, tučné ryby.

  • Barros 40YO Porto GiftBox

    3 233 

    Luxusní portské víno s nesmírně komplexním buketem. Intenzivní aroma sušeného ovoce je doplněno o tóny oříškové čokolády a koření. V chuti je svůdně elegantní, bohaté a velmi dobře strukturované. Perfektně se snoubí se sušeným ovocem či sýry s modrou plísní. Skvěle doprovodí i doutník. DOP. Vůně bohatá vůně po červeném ovoci. Chuť svěží, kořeněná chuť. Doporučujeme k vhodné jako výborný aperitiv.

  • Barros Colheita 1964 Porto

    3 908 

    Luxusní portské víno jantarové barvy. Delikátní a bohatý buket, v němž najdeme tóny vanilky a kávy. V chuti je elegantní a vrstevnaté s nekončícím dozníváním. Skvěle se hodí k sušenému ovoci či sladkým dezertům, zejména creme brulée. DOP. Vůně jemná, bohatá, sušené ovoce, oříšky. Chuť kulatá, vrstevnatá, sušené ovoce, koření. Doporučujeme k mandlové dezerty.

  • Barros Colheita 1975 Porto

    1 948 

    Fortifikované portské víno vyrobeno v roce 1975 v oblasti povodí řeky Douro. Ve vůni zralé sušené ovoce a jemná kořenitost. Chuť sametová, sladká a vyvážená. Skvěle se páruje s dezerty a zrajícími sýry. DOP. Vůně subtilní, sušené ovoce, jemně kořenitá. Chuť kulatá, hebká, s pevnou strukturou a dlouhým. Doporučujeme k royal au Chocolat, sýry s modrou plísní.

  • Barros Colheita 1976 Porto

    1 771 

    Vůně je intenzivní, s tóny zralého ovoce. Nos odhaluje velkou komplexnost, výsledek vynikajícího roku . Je objemné a plné, s vynikající rovnováhou mezi sladkostí a kyselostí. Jeho jemné a měkké třísloviny mu dodávají jedinečnou hladkost, s intenzivními tóny červeného ovoce zajišťujícímu závěr s velkou perzistencí. DOP. Vůně komplexní, sušené ovoce, sladké koření. Chuť plná, sametově hebká, vrstevnatá, dlouhá. Doporučujeme k consommé, čokoládové a oříčkové dezerty.

  • Barros Colheita 1980 Porto

    1 311 

    Velmi intenzivní portské víno s dominantním projevem sušeného ovoce a exotického koření. Jejich texture je elegantní a hedvábně jemná. Víno může obsahovat sediment a doporučujeme ho zdekantovat. DOP. Vůně sušeného ovoce a koření. Chuť plná a kulatá s výjimečnou rovnováhou. Doporučujeme k karamelové dezerty, sušené ovoce, sýry.

  • Barros Colheita 1998 Porto

    1 007 

    Portské víno Barros s hnědou barvou má lahodné aroma zralého ovoce, fíků a sušených švestek, umocněné atraktivním charakterem dřeva a koření. Svěží a sametové na patře, Barros Tawny je víno, které neokázale naplňuje ústa a svádí své okolí. 93 bodů od Wine Spectator DOP. Vůně ovocná, sladká. Chuť komplexní, sušené ovoce, koření. Doporučujeme k čokoládové dezerty, sýry.

  • Barros Colheita 2005 Porto

    752 

    Jantarová barva s buketem připomínajícím sušené ovoce a koření. Na patře měkké a sametové s přetrvávajícím závěrem. Nejlepší cuvée se vybírají pro portské Colheita, které zrály minimálně 7 let v dubových sudech. Během této doby je víno několikrát stáčeno. Na etiketě musí být uvedeno stáří vína, rok stáčení a že víno zrálo ve dřevě. DOP. Vůně sladká, kořenitá. Chuť sušené ovoce, koření. Doporučujeme k dezerty, čokoláda, doutníky.

  • Barros Colheita 2009 Porto

    539 

    Colheita 2009 od Barros Port Wine se vyznačuje divokou aromatikou sladkého sušeného ovoce a koření. V ústech vyniká hedvábná a elegantní textura DOP. Vůně komplexní, sladká. Chuť sušené ovoce, koření. Doporučujeme k dezerty, sýry.

  • Barros Colheita 2010

    546 

    Toto portské víno s nahnědlým odstínem má bohatou a intenzivní vůni s tóny zralých lesních plodů s nádechem koření a lehkého karamelu. V ústech je lehké a svěží, kde se chutě kyselého ovoce dokonale snoubí se sladkostí vína, které vrcholí dechberoucím vínem Colheita. DOP. Vůně zralé lesní plody s nádechem koření. Chuť tmavé ovoce, sladkost. Doporučujeme k aperitiv, čokoláda, doutník.

  • Barros Colheita 2010 Porto

    546 

    Toto portské víno s nahnědlým odstínem má bohatou a intenzivní vůni s tóny zralých lesních plodů s nádechem koření a lehkého karamelu. V ústech je lehké a svěží, kde se chutě kyselého ovoce dokonale snoubí se sladkostí vína, které vrcholí dechberoucím vínem Colheita. DOP. Vůně zralé lesní plody s nádechem koření. Chuť tmavé ovoce, sladkost. Doporučujeme k aperitiv, čokoláda, doutník.

  • Barros Colheita Porto 1964

    3 908 

    Luxusní portské víno jantarové barvy. Delikátní a bohatý buket, v němž najdeme tóny vanilky a kávy. V chuti je elegantní a vrstevnaté s nekončícím dozníváním. Skvěle se hodí k sušenému ovoci či sladkým dezertům, zejména creme brulée. DOP. Vůně jemná, bohatá, sušené ovoce, oříšky. Chuť kulatá, vrstevnatá, sušené ovoce, koření. Doporučujeme k mandlové dezerty.

  • Barros Colheita Porto 1974

    2 845 

    Ročníkové portské víno s intenzivním a komplexním buketem, v němž najdeme aroma sušeného ovoce a oříšků. V chuti je víno elegantní, rafinované a perfektně vyvážené. Lze jej podávat jako aperitiv nebo v jedinečné kombinaci s creme brulée, případně jinými dezerty. DOP. Vůně komplexní, delikátní, oříšky, sušené ovoce. Chuť elegantní, vyvážená, vrstevnatá, dlouhá. Doporučujeme k creme brulée, sýry s modrou plísní.

  • Barros Colheita Porto 1975

    1 948 

    Fortifikované portské víno vyrobeno v roce 1975 v oblasti povodí řeky Douro. Ve vůni zralé sušené ovoce a jemná kořenitost. Chuť sametová, sladká a vyvážená. Skvěle se páruje s dezerty a zrajícími sýry. DOP. Vůně subtilní, sušené ovoce, jemně kořenitá. Chuť kulatá, hebká, s pevnou strukturou a dlouhým. Doporučujeme k royal au Chocolat, sýry s modrou plísní.

  • Barros Colheita Porto 1976

    2 455 

    Velmi lahodné protské víno jantarové barvy. Na nose je komplexní s tóny sušeného ovoce a sladkého koření. Na patře je jemné a sametové s velmi dlouhým závěrem. DOP. Vůně komplexní, sušené ovoce, sladké koření. Chuť plná, sametově hebká, vrstevnatá, dlouhá. Doporučujeme k consommé, čokoládové a oříčkové dezerty.

  • Barros Colheita Porto 1976

    1 771 

    Vůně je intenzivní, s tóny zralého ovoce. Nos odhaluje velkou komplexnost, výsledek vynikajícího roku . Je objemné a plné, s vynikající rovnováhou mezi sladkostí a kyselostí. Jeho jemné a měkké třísloviny mu dodávají jedinečnou hladkost, s intenzivními tóny červeného ovoce zajišťujícímu závěr s velkou perzistencí. DOP. Vůně komplexní, sušené ovoce, sladké koření. Chuť plná, sametově hebká, vrstevnatá, dlouhá. Doporučujeme k consommé, čokoládové a oříčkové dezerty.

  • Barros Colheita Porto 1980

    1 311 

    Velmi intenzivní portské víno s dominantním projevem sušeného ovoce a exotického koření. Jejich texture je elegantní a hedvábně jemná. Víno může obsahovat sediment a doporučujeme ho zdekantovat. DOC. Vůně sušeného ovoce a koření. Chuť plná a kulatá s výjimečnou rovnováhou. Doporučujeme k karamelové dezerty, sušené ovoce, sýry.

  • Barros Colheita Porto 1998

    1 007 

    Portské víno Barros s hnědou barvou má lahodné aroma zralého ovoce, fíků a sušených švestek, umocněné atraktivním charakterem dřeva a koření. Svěží a sametové na patře, Barros Tawny je víno, které neokázale naplňuje ústa a svádí své okolí. 93 bodů od Wine Spectator DOP. Vůně ovocná, sladká. Chuť komplexní, sušené ovoce, koření. Doporučujeme k čokoládové dezerty, sýry.

  • Barros Colheita Porto 2005

    752 

    Jantarová barva s buketem připomínajícím sušené ovoce a koření. Na patře měkké a sametové s přetrvávajícím závěrem. Nejlepší cuvée se vybírají pro portské Colheita, které zrály minimálně 7 let v dubových sudech. Během této doby je víno několikrát stáčeno. Na etiketě musí být uvedeno stáří vína, rok stáčení a že víno zrálo ve dřevě. DOP. Vůně sladká, kořenitá. Chuť sušené ovoce, koření. Doporučujeme k dezerty, čokoláda, doutníky.

  • Barros Colheita Porto 2009

    539 

    Colheita 2009 od Barros Port Wine se vyznačuje divokou aromatikou sladkého sušeného ovoce a koření. V ústech vyniká hedvábná a elegantní textura DOP. Vůně komplexní, sladká. Chuť sušené ovoce, koření. Doporučujeme k dezerty, sýry.

  • Barros Porto 20YO

    942 

    Mohutné portské víno s komplexním buketem, v němž převládá aroma sušeného ovoce podkreslené herbálními tony a náznaky dřeva. V chuti je elegantní, komplexní a dobře strukturované. Příjemné a dlouhé doznívání. DOP. Vůně med, pražené mandle, čerstvě mletá káva. Chuť bohatá, oříšková, sušené ovoce. Doporučujeme k sladké dezerty, grilovaná masa, tučné ryby.

  • Barros Porto 40YO

    3 233 

    Luxusní portské víno s nesmírně komplexním buketem. Intenzivní aroma sušeného ovoce je doplněno o tóny oříškové čokolády a koření. V chuti je svůdně elegantní, bohaté a velmi dobře strukturované. Perfektně se snoubí se sušeným ovocem či sýry s modrou plísní. Skvěle doprovodí i doutník. DOP. Vůně bohatá vůně po červeném ovoci. Chuť svěží, kořeněná chuť. Doporučujeme k vhodné jako výborný aperitiv.

  • Barros Ruby Porto

    366 

    Červené portské víno s příjemným aroma zralého bobulovitého ovoce a koření. Chuť je svěží, ovocná, harmonická a příjemně dlouhá. Může být podáváno jako aperitiv nebo v kombinaci s čokoládovými dezerty. DOP. Vůně zralé červené ovoce, bohatá. Chuť silná, živá, harmonická, svěží. Doporučujeme k aperitiv, dezerty, středně vyzrálé sýry.

  • Barros Special Reserve

    454 

    Sladké, červené víno dezertního typu s lahodnou chutí zralého ovoce,medu a nasládlou vůní. Skvělé na vychutnání u krbu nebo jako aperitiv před jídlem. Lahev je balena v originální krabičce. DOP. Vůně sušené ovoce doplněno dřevitými tóny. Chuť sametová, hluboká, rozvíjející se závěr. Doporučujeme k aperitiv, aromatické dezerty.

  • Barros Special Reserve Ruby Porto GiftBox

    454 

    Sladké, červené víno dezertního typu s lahodnou chutí zralého ovoce,medu a nasládlou vůní. Skvělé na vychutnání u krbu nebo jako aperitiv před jídlem. Lahev je balena v originální krabičce. DOP. Vůně sušené ovoce doplněno dřevitými tóny. Chuť sametová, hluboká, rozvíjející se závěr. Doporučujeme k aperitiv, aromatické dezerty.

  • Barros Tawny Porto

    366 

    Příjemné portské víno s komplexním buketem, v němž najdeme zralé čerstvé i sušené ovoce podpořené tóny koření a sladkého dřeva s dotekem pražených oříšků. Na patře působí hladce a svěže, chuť je strukturovaná a dlouhá. DOP. Vůně zralé ovoce, sušené švestky a fíky, koření. Chuť svěží, sametová, plná, ořechová. Doporučujeme k aperitiv, sušené ovoce, dezerty.

  • Barros Vintage 1995 Porto

    1 270 

    Luxusní ročníkové portské vyráběné jen v těch nejlepších ročnících a z těch nejlepších hroznů. Tato vína jsou lahvována po dvou až třech letech zrání v sudu a následně leží na lahvi nejméně 15 let. Jsou proslulá svou dlouhověkostí a některá z nich vydrží archivaci delší více jak 50 let. DOP. Vůně intenzivní, zralé červené ovoce. Chuť bohatá, třešně, višně, sušené švestky. Doporučujeme k aperitiv, čokoládové dezerty.

  • Barros Vintage L.B.V. 2015

    370 

    Velmi komplexní portské víno s příjemným buketem, v němž najdeme aroma zralého bobulovitého ovoce, sušených fíků a švestek a sladkého koření. V chuti je hebké, komplexní a strukturované s příjemným a dlouhým dozníváním. DOP. Vůně intenzivní, přezrálé bobulovité ovoce, koření. Chuť plná, výrazná, ohnivě ovocně kořeněná. Doporučujeme k digestiv, čokoládové dezerty.

  • Barros Vintage L.B.V. 2015 porto

    370 

    Velmi komplexní portské víno s příjemným buketem, v němž najdeme aroma zralého bobulovitého ovoce, sušených fíků a švestek a sladkého koření. V chuti je hebké, komplexní a strukturované s příjemným a dlouhým dozníváním. DOP. Vůně intenzivní, přezrálé bobulovité ovoce, koření. Chuť plná, výrazná, ohnivě ovocně kořeněná. Doporučujeme k digestiv, čokoládové dezerty.

  • Barros Vintage Porto 1995

    1 270 

    Luxusní ročníkové portské vyráběné jen v těch nejlepších ročnících a z těch nejlepších hroznů. Tato vína jsou lahvována po dvou až třech letech zrání v sudu a následně leží na lahvi nejméně 15 let. Jsou proslulá svou dlouhověkostí a některá z nich vydrží archivaci delší více jak 50 let. DOP. Vůně intenzivní, zralé červené ovoce. Chuť bohatá, třešně, višně, sušené švestky. Doporučujeme k aperitiv, čokoládové dezerty.